News

Gest de suflet al părinților Alexandrei Măceșanu. Ce au decis în cazul crimelor de la Caracal

08.08.2019 | 15:20
Gest de suflet al parintilor Alexandrei Macesanu Ce au decis in cazul crimelor de la Caracal

Părinții Alexandrei Măceșanu au luat o decizie mărinimoasă în cazul crimelor de la Caracal. Aceștia au fost prezenți la Poliția din localitate și au anunțat că nu vor să se constituie ca parte civilă în dosar. La sediul poliției este află și principalul suspect, Gheorghe Dincă, alături de avocatul pe care l-a primit din oficiu. Asta pentru că polițiștii urmează să efectueze percheziția informatică.

Ce au decis părinții Alexandrei Măceșanu în dosarul crimelor de la Caracal

Părinții Alexandrei Măceșanu au decis că nu doresc să primească bani de pe urma acestei tragedii. Surse din anchetă au declarat pentru Mediafax că aceștia au declarat că nu se vor constitui parte civilă în dosarul crimelor din „casa groazei”. Mama şi tatăl Alexandrei sunt audiaţi, joi, la sediul Poliţiei Caracal, unde anchetatorii vor să refacă traseul din ziua răpirii.

În același timp cu părinții Alexandrei, la sediul poliției din Caracal se află și Gheorghe Dincă. Acesta participă la percheziția informatică, unde anchetatorii verifică telefoanele principalului suspect al crimelor, aparatul de fotografiat și laptopul, toate ridicate de la locuința lui.

Părinții Alexandrei Măceșanu au luat o decizie importantă în dosarul crimelor de la Caracal
Tatăl Alexandrei Măceșanu în timp ce dădea declarații în fața presei *foto: captură 24

Familia Luizei cere daune în dosarul crimelor din Caracal

Dacă familia Alexandrei Măceșanu nu vrea niciun ban după această tragedie, părinții Luizei Melencu au făcut un gest diferit. Aceștia au depus o cerere la DIICOT prin care solicită daune morale de 300.000 de euro, anunță sursa citată.

Reamintim că procurorii DIICOT au găsit un sac cu oase şi cenuşă în pădurea în care a indicat Gheorghe Dincă faptul că şi-a ascuns urmele. Criminalul susţine că este vorba despre rămăşiţele umane ale Luizei Melencu, fata de 18 ani data dispărută încă din luna aprilie. De altfel, Dincă susține că a ucis-o pe fată fix în aceeaşi zi în care a sechestrat-o.