News

Părinţii Alexandrei Măceşanu, chemaţi la DIICOT. Alex Cumpănaşu: „Îmi ameninţă familia”

03.09.2019 | 21:47
Parintii Alexandrei Macesanu chemati la DIICOT Alex Cumpanasu Imi ameninta familia

Părinții Alexandrei Măceșanu, tânăra dispărută pe 24 iulie, au fost chemați la DIICOT în dosarul răpirii adolescentei. Cel puțin asta susține Alexandru Cumpănașu, care a tunat și a fulgerat pe Facebook după ce a aflat despre intenția procurorilor. Acesta susține că familia lui este amenințată cu cătușele de DIICOT și promite că nu se va opri până nu va spune tot adevărul despre cazul Caracal.

Familia Alexandrei Măceșanu, amenințată de DIICOT cu cătușele?

DIICOT ÎMI AMENINŢĂ FAMILIA CU CĂTUŞELE: Dragi români, NU SE POATE AŞA CEVA: Este PICĂTURA care a umplut paharul!! ESTE PREA MULT!Oameni buni, părinţii îngerului nostru sunt “CHEMAŢI” şi dacă nu, sunt ameninţaţi că vor fi aduşi cu cătuşe. NU MAI POT! Este prea mult. Nu i-au dus cu cătuşe nici pe criminalii Alexandrei: pe procurorii sau poliţiştii care au protejat REŢEAUA. Îi anunţ eu pe procurorii DIICOT că NU vor preda buletinul lui ALEX cu orice ameninţare sau cătuşe. Până când nu va exista o hotărâre judecatorească definitivă!!”, este reacție șocantă a lui Alexandru Cumpănașu, scrie dcnews.ro.

De altfel, tot potrivit politologului care între timp și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale, familia Alexandrei Măceșanu refuză să creadă rezultatele testelor ADN, potrivit cărora oasele din butoiul aflat în casa lui Dincă îi aparțin minorei. Familia tinerei cere o contraexpertiză internațională a fragmentelor osoase descoperite în locuința fostului mecanic auto precum și a resturilor de dinți.

Gheorghe Dincă
Gheorghe Dincă va fi supus detectorului de minciuni. Sursa foto: știrileprotv.ro

Gheorghe Dincă, expertizat în Capitală

În tot acest timp, presupusul criminal al Alexandrei și Luizei, Gheorghe Dincă, este expertizat psihiatric în Capitală de către cei mai buni experți și va fi supus testului cu poligraful pentru a afla unde a mințit și unde a spus adevărul cu privire la faptele odioase de care este acuzat.

Ancheta de la Caracal se desfășoară de mai bine de 30 de zile și până în acest moment nu există niște concluzii clare, care să îi lămurească pe toți românii. Suspiciunea că fetele ar fi încă în viață persistă și azi.