News

Părinţii Alexandrei Măceşanu, duşi la DIICOT! Refuză să predea buletinul fetei

05.09.2019 | 14:24
Parintii Alexandrei Macesanu dusi la DIICOT Refuza sa predea buletinul fetei

Părinții Alexandrei Măceșanu au ajuns astăzi la sediul DIICOT din București pentru a da declarații în cazul dispariției fetei lor. Conform unor surse MEDIAFAX, citate de digi24.ro, tatăl fetei refuză să le ofere anchetatorilor buletinul de identitate al tinerei. Procurorii au cerut familiei Măceșanu să predea actul de identitate, după ce s-a constatat în urma rezultatelor testelor ADN că oasele din butoiul lui Dincă erau ale fetei de 15 ani.

Părinții Alexandrei Măceșanu nu vor să predea actul de identitate al adolescentei

Părinții Alexandrei vor cere raportul INML în prezența unui avocat. Așa cum a spus în repetate rânduri unchiul fetei, Alexandru Cumpănașu, părinții își doresc o contraexpertiză genetică la un institut din afara țării. În baza raportului oferit de Mina Minovici s-ar putea constata oficial decesul Alexandrei și s-ar emite certificatul de deces. Pentru asta, e nevoie, procedural, de predarea buletinului.

Familia Măceșanu nu vrea să predea actul de identitate al adolescentei pentru că nu au consultat încă toate documentele din raportul INML. Aceștia susțin că nu au fost informați cu privire la anchetă în timpul desfășurării acesteia. Părinții Alexandrei au fost citați în contextul în care o echipă de polițiști a fost trimisă la începutul săptămâni pentru prezentarea succintă a raportului ADN.

părinții alexandrei
Părinții Alexandrei sunt devastați de durere. Sursa foto: captură Antena 3

Dincă, audiat la IGPR, în București

Ancheta în cazul crimelor de la Caracal continuă astăzi cu audierea lui Gheorghe Dincă, suspectat că le-a ucis pe fetele din Dioști și Dobrosloveni. Dincă a mai fost audiat de două ori, la sediul DIICOT Craiova și la Poliția Capitalei. De duminică, Dincă se află încarcerat în Arestul Capitalei, unde stă singur în cameră. Dincă este supus unei analize comportamentale pentru că anchetatorii vor să afle ce a fost în mintea acestuia când a comis astfel de fapte. Acesta va trece și pe la detectorul de minciuni.