News

Părinții Alexandrei Măceșanu nu cred că fata e moartă după ce au văzut raportul INML: “O asteptăm să intre pe poartă”

05.09.2019 | 21:00
Parintii Alexandrei Macesanu nu cred ca fata e moarta dupa ce au vazut raportul INML O asteptam sa intre pe poarta

Părinții Alexandrei Măceșanu, tânăra de 15 sechestrată, violată și cel mai probabil ucisă de Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal, au mers în cursul zilei de joi la DIICOT pentru a vedea raportul INML care atestă că osemintele și dinții din butoiul criminalului aparțin adolescentei. La capătul întrevederii cu procurorii, mama Alexandrei a făcut o serie de precizări importante.

Mama Alexandrei Măceșanu continuă să spere că fiica sa este în viață

Într-un interviu acordat pentru Antena 3, Teodora Măceșanu a declarat că speră în continuare că fiica sa trăiește, mai ales că oamenii legii nu i-au putut da asigurări că Alexandra a decedat, în ciuda rezultatelor transmise de INML.

Noi tot ne legăm de o mică speranţă, firicelul acela de speranţă… s-o găsim şi să intre într-o zi pe poartă. Din ce am înţeles noi acolo, nişte oameni simpli, probele sunt dinţii din care s-a prelevat ADN-ul şi oasele. Dar nici mie nu mi-au spus concret dacă toate osemintele acelea ar forma corpul Alexandrei. Am citit noi acolo, dar vă daţi seama… nişte termeni… rămâne să studieze domnul avocat dosarul şi să vedem în continuare. Noi o să luptăm pentru a afla adevărul. Ne întăreşte Dumnezeu pentru că suntem oameni credincioşi şi mai avem un copil pentru care trebuie să luptăm. Fata cea mică ştie că de când a plecat de acasă nu am mai găsit-o”, a dezvăluit mama Alexandrei.

Alexandra Măceșanu. Sursa foto: click.ro
Alexandra Măceșanu. Sursa foto: click.ro

„O așteptăm pe Alexandra să intre pe poartă”

Cu ochii în lacrimi, mama aolescentei de 15 ani care a căzut victimă psihopatului din Caracal a lansat un apel către oricine ar putea să o ajute pentru a o aduce pe fiica sa înapoi acasă. Totodată, femeia a vorbit despre clipele cumplite prin care a trecut în momentul în care anchetatorii i-au prezentat raportul INML.

Mi-o imaginez zi de zi cum vine şi o îmbrăţisez. Poate e doar viziunea mea, dar.. inima mea așa îmi spune. Cu toate că după ce am citit.. vă dați seama că nu e ușor să citești un act în care să se spună că s-au găsit cutare, cutare cutare în acel butoi. Nu e uşor…. Să-i dea drumul. Să vină acasă… nu mai pot! Mi-e un dor de ea de nu mai pot! Îi miros hainele, să-i mai simt parfumul, să o simt lângă mine”, a mai spus Teodora Măceșanu.