Părinţii lui Astori au ajuns la Udine! Când sunt aşteptate rezultatele autopsiei

Vicentiu Dinescu   
în Fotbal international
04/03/2018, 22:52
Părinţii lui Astori au ajuns la Udine! Când sunt aşteptate rezultatele autopsiei

Părinţii lui Astori şi fratele fotbalistului au venit imediat de la Bergamo şi au mers la spitalul din Udine. Prietena jucătorului de Fiorentina a ajuns şi ea de urgenţă de la Florenţa.

Au fost scene dure la spitalul din Udine, unde se află acum trupul lui Davide Astori. De la prânz, când a fost transportat acolo pentru autopsie, sute de oameni au venit pentru a-l omagia. Atât fanii Fiorentinei, care făcuseră deplasarea pentru jocul cu Udinese, cât şi suporteri adverşi sau oameni simpli au vrut să transmită un mesaj de solidaritate într-un moment greu pentru fotbalul italian.

Părinţii lui Astori au primit vestea prin telefon

Rudele apropiate ale fotbalistului şi preşedintele Fiorentinei, Andrea Della Valle, au petrecut câteva ore la spital, apoi s-au retras pentru a permite ca procedurile legale să-şi continue cursul. Presa italiană a anunţat că âine ar putea veni primele rezultate ale autopsiei.

Purtătorul de cuvânt al clubului toscan, Arturo Mastronardi, a declarat că părinţii lui Davide Astori au fost anunţaţi de tragedie prin telefon, în timp ce partenera lui a fost vizitată în persoană de către unul dintre directorii aflaţi în oraş.

Închide ×