Life

Părinții lui Răzvan Ciobanu, la 2 ani de la moartea creatorului de modă: ”Timpul nu a șters durerea”

24.02.2021 | 11:54
Parintii lui Razvan Ciobanu la 2 ani de la moartea creatorului de moda Timpul nu a sters durerea
ADVERTISEMENT

Părinții lui Răzvan Ciobanu nu au putut trece peste moartea regretatului designer, care a murit într-un accident cumplit de mașină în urmă cu 2 ani. Familia creatorului de modă nu l-a uitat, chiar dacă timpul a trecut. 

Laura Vicol, care a fost o prietenă foarte apropiată de-a vedetei, a mărturisit că vor organiza o pomană, o întâlnire cu toți cei care l-au iubit pe regretatul designer. Avocata a dat toate detaliile despre comemorarea creatorului de modă care a lăsat în urma sa multă durere.

ADVERTISEMENT

Familia fostului jurat de la „Bravo, ai stil” se pregătește pentru parastasul de doi ani al lui Răzvan Ciobanu. În plus, rudele acestuia au ținut cont și de una dintre dorințele vedetei, dovadă că se ocupă de pensiunea pe care o deținea vedeta.

Răzvan Ciobanu nu a fost uitat. Familia designerului pregătește parastasul de 2 ani

„Cu siguranță ne vom întâlni cu toții, atunci când se împlinesc doi ani de la dispariția sa, în limitele regulilor impuse de pandemie, și vom rememora clipele frumoase petrecute împreună. 

ADVERTISEMENT

Chiar dacă se împlinesc doi ani de când Răzvan a plecat dintre noi, timpul nu a șters durerea din sufletele celor care l-au iubit. Adesea punem pe grupul nostru poze cu el, amintirile sunt singurele care rămân în urma noastră.

Cu siguranță ne vom întâlni, atunci când se împlinesc doi ani de la dispariția sa, în limitele regulilor impuse de pandemie și vom rememora clipele frumoase petrecute împreună.

ADVERTISEMENT

Au fost multe discuții legate de presupuse datorii, însă nu s-a materializat niciuna în acest sens. Părinții lui Răzvan se ocupă în continuare de pensiune”, a spus Laura Vicol despre parastasul de doi ani al lui Răzvan Ciobanu, potrivit ciao.ro.

Regretatul creator de modă a murit într-o zi de Paște, pe 29 aprilie, în 2019. Răzvan Ciobanu se întorcea de la Constanța când a pierdut controlul mașinii cu care a ieșit de pe partea carosabilă pe un câmp unde a izbit din plin un copac.

ADVERTISEMENT

Designerul a murit pe loc, decesul fiind clasat drept accident de circulație. Primele presupuneri arată că vedeta a suferit un infarct în timp ce se afla la volan, leziunile interne fiind cauzatoare de moarte.

ADVERTISEMENT