Life

Cine sunt părinţii şi sora lui Emil Rengle: “Condiţiile noastre de trai nu au fost excelente”

Cine sunt părinții și sora lui Emil Rengle. Faimosul de la Survivor România a devenit cunoscut în urmă cu câțiva ani, după ce a câștigat un concurs de talente.
30.01.2022 | 10:29
Cine sunt parintii si sora lui Emil Rengle Conditiile noastre de trai nu au fost excelente
Cine sunt părinţii şi sora lui Emil Rengle. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Emil Rengle este cunoscut în toată țara, dar puțini știu cine sunt părinții și sora concurentului de la Survivor România.

Coregraful a fost întotdeauna discret în legătură cu familia sa. Tânărul provine dintr-o familie modestă din Oradea și a vrut întotdeauna să-și ajute părinții să aibă un trai mai bun.

ADVERTISEMENT

În copilărie, mama lui l-a dus la o sală de dans, iar de atunci viața lui s-a schimbat definitiv. Emil Rengle este unul dintre cei mai buni coregrafi din România la momentul actual.

Cine sunt părinții și sora lui Emil Rengle

În 2018, Emil Rengle a câștigat marele premiu de 120.000 de euro în sezonul opt Românii au talent. La vremea respectivă, dansatorul spunea că vrea să ofere celor dragi un trai mai bun și vor decide împreună ce vor face.

ADVERTISEMENT

Coregraful spunea, în urmă cu aproximativ patru ani, că tatăl său este taximetrist, iar mama lui casnică. Sora lui, Dalma, lucra la o fabrică de pantofi în acea perioadă.

“Vreau să îi ajut pe ai mei, să le ofer un trai mai bun. Am o familie simplă, tata e taximetrist, mama e casnică în prezent, dar a lucrat la o fabrică de pantofi, iar sora mea, Dalma (29 de ani) e angajată într-o fabrică din Oradea.

ADVERTISEMENT

Deşi condiţiile noastre de trai nu au fost excelente, am învăţat să fim uniţi, mereu ne-am găsit fericirea în lucruri simple pentru că dragostea învinge orice obstacol.

Noi avem o relaţie deschisă, aşa că în viitorul apropiat ne vom aşeza cu toţii la masă şi vom decide ce vom face pentru noi.”, spunea Emil Rengle în 2018, după ce a câștigat show-ul de talente de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

În prezent, sora lui Emil Rengle este asociata lui într-un studio de dans pe care acesta l-a deschis la Oradea, acum doi ani. Dalma lucrează și ca manichiuristă, notează wowbiz.ro.

Emil Rengle a început să muncească din adolescență, de când avea în jur de 15 ani, atunci când s-a angajat la un local ca debarasator de mese. Ulterior, tânărul a lucrat în bucătărie, apoi la casierie, unde îi plăcea foarte mult, pentru că întâlnea oameni.

Emil Rengle, despre drama din viața lui

După ce a recunoscut public că este homosexual, Emil Rengle a trăit o adevărată dramă. Tânărul a suferit foarte mult după ce părinții nu au primit atât de bine vestea, mai ales că el și mama lui aveau o relație foarte bună.

Dansatorul a declarat că i-ar fi plăcut să fie atras de femei doar ca să fie acceptat cu adevărat de familia lui. Coregraful a explicat că vrea doar să fie iubit și că este același om ca întotdeauna, indiferent de orientarea sexuală.

“Aş da orice pe lumea asta să aduc o femeie frumoasă acasă, să v-o prezint, să ne strângem în familie fără să fie o ruşine. Mi-aş fi dat viaţa să fiu normal. Dar nu sunt normal, aş fi dat orice să fiu pe placul vostru, în tiparul vostru.

Vreau să înţelegeţi că aş da orice pe lumea asta să nu mă simt judecat şi să nu mă simt în neregulă. Şi să scap de toate glumele din liceu, să nu mai aud că sunt poponar.

Aş fi vrut să cuceresc lumea aşa cum aţi dorit voi. Vreau să mă iubiţi, să-mi acceptaţi familia chiar dacă va fi un bărbat. Merit să fiu iubit.

Dacă mă iubiţi vrea să înţelegeţi că iubesc viaţa şi am să trăiesc până la final cu misiunea asta. Îmi doresc să rezonăm.”, a dezvăluit Emil Rengle pe canalul său de YouTube, cu ceva timp în urmă.

ADVERTISEMENT