Simona Halep

Părinții Simonei Halep nu au văzut victoria cu Iga Swiatek. Erau în drum spre Paris

03.06.2019 | 21:42
Parintii Simonei Halep nu au vazut victoria cu Iga Swiatek Erau in drum spre Paris
Părinții Simonei Halep nu au văzut victoria cu Iga Swiatek, deoarece se aflau în drum spre Paris

Părinții Simonei Halep nu au văzut victoria cu Iga Swiatek din optimile de finală de la Roland Garros 2019, deoarece se aflau în drum spre capitala Franței. Fostul lider mondial a avut o prestație de vis în meciul cu tânăra poloneză de 17 ani și s-a impus cu 6-1, 6-0, în doar 45 de minute.

Părinții Simonei Halep nu au văzut victoria cu Iga Swiatek

În victoria cu Iga Swiatek, Simona Halep a avut în lojă șapte persoane, printre care se aflau antrenorul Daniel Dobre, kinetoteraputul Teo Cercel, managerul Virginia Ruzici și Cosmin Hodor care se ocupă de comunicare, dar au lipsit părinții jucătoarei. Stere și Tanis Halep nu au putut fi prezenți la întâlnire deoarece se aflau în drum spre Paris. cei doi au decis să vină să o suțină pe fiica lor abia din sferturile de finală, deși anul trecut au fost alături de Simona încă de la început în parcursul senzațional care i-a adus primul titlu de Grand Slam.

Simona Halep a rămas minute bune pe teren după victoria cu Iga Swiatek și a acordat autografe și s-a poza cu fanii diun tribune. La conferința de presă ce a urmat acestui meci, românca a venit îmbrăcată cu un hanorac care avea un mesaj special. În sferturile de finală de la Roland Garros 2019, ea o va întâlni pe americanca Amanda Anisimova. Despre viitoarea adversară, Simona a spus că nu știe foarte multe, dar își amintește că la 17 ani ea nu avea loc să joace pe arena centrală Philippe Chatrier.

Părinții Simonei Halep nu au văzut victoria cu Iga Swiatek, deoarece se aflau în drum spre Paris
Tags: