Facebook

Părinţii sînt în închisoare, ei se distrează la mare!

Fiica lui Meme Stoica, Teodora, s-a distrat la mare alături de Daniel Georgievski, fost fotbalist al Stelei...
Autor: Adrian Dumitru | 08.07.2014 | 16:25
Părinţii sînt în închisoare, ei se distrează la mare!

Taţii lor sunt după gratii de aproape cinci luni, însă Teodora Stoica (19 ani) şi Patrick Borcea (17 ani) au găsit soluţia să iasă din depresie. Bat cluburile în lung şi-n lat şi se distrează de mama focului pe litoralul românesc.

Pentru nici un copil nu-i uşor să-şi vadă tatăl după gratii. Teodora Stoica a vărsat râuri de lacrimi pe Facebook când şi-a văzut tatăl încătuşat.

Zilnic i-a dedicat postări şi a urcat pe pagină zeci de poze cu “eroul ei”. Doar că şi distracţia are un loc important în viaţa “Memeluşei”, aşa că în weekend fiica managerului de la Steaua şi-a pus cea mai scurtă şi decoltată rochiţă şi a mers să se distreze pe litoral. Dovadă stau zecile de poze pe care şi le-a postat pe Internet, în care radiază de fericire alături de mai mulţi prieteni.

Şi Patrick Borcea iubeşte cluburile şi nu ratează nici un chef. Fotoreporterii Click! l-au fotografiat în nenumărate rânduri pe fiul lui Borcea petrecând în cluburile de fiţe de pe litoralul românesc. Ca orice tânăr de bani gata care se respectă, “Spartanul jr.” are în dotare şi un bodyguard, pe care-l ia cu el peste tot.

Fostul boss de la Dinamo are de executat 6 ani şi 4 luni de închisoare  în “Dosarul Transferurilor”, iar Meme Stoica va sta 3 ani şi 6 luni după gratii.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!