Sport

Parior adevărat sau inspirație divină? A dat cash out la momentul potrivit și a luat peste 19.000 de lei

Uneori, să câștigi la pariuri este atât de simplu. Asta este senzația oferită de biletul super inspirat care a fost jucat zilele trecute și a adus peste 19.000 de lei în contul unui parior.
06.08.2022 | 14:15
Parior adevarat sau inspiratie divina A dat cash out la momentul potrivit si a luat peste 19000 de lei
Uneori, să câștigi la pariuri este atât de simplu. Asta este senzația oferită de biletul super inspirat care a fost jucat pe 1 august și a adus peste 19.000 de lei în contul unui parior. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce finalul lunii iulie s-a luat peste 30.000 de lei cu un bilet pe care s-au regăsit și 3 partide din SuperLiga, acum a venit rândul unui câștig bazat pe meciuri din America de Sud și Centrală.

Câștig de peste 19.000 de lei cu ajutorul golurilor

Prima zi a lunii august a fost una cu noroc pentru un parior extrem de inspirat, care a devenit mai bogat cu 19.000 de lei după ce a dat cash out la momentul potrivit pe un bilet cu cinci meciuri de fotbal din zona americană.

ADVERTISEMENT

Omul nostru a riscat 300 de lei pe cinci întâlniri cu formații mai puțin cunoscute pentru microbiștii de la noi din țară, dar s-a bazat și pe bonusurile pe care Superbet le oferă cu generozitate. La toate a ales să joace varianta ”peste 2,5 goluri” și a avut o cotă finală de 64,18.

În aceste condiții, câștigul total a ajuns la 25.373 de lei, însă inspiratul parior s-a dovedit a nu fi lacom, deși astrele păreau că s-au așezat în favoarea sa, și a dat cash out biletului la momentul potrivit și astfel s-a ales cu o sumă frumușică.

ADVERTISEMENT

Cash out când mai aștepta un gol

La cele 5 meciuri jucate, omul nostru a avut cote cuprinse între 2,05 și 2,65, la care s-au adaugat și bonusurile importante pe care le oferă Superbet. Primele patru partide, una din liga a treia din Argentina, două din liga a treia din Brazilia și una din prima divizie din Panama, au ieșit fără prea mari emoții.

Ultimul joc rămas de înverzit pe bilet era cel dintre Deportes Santa Cruz și Cobreloa, din liga secundă din Chile. Totul decurgea conform planului și în prima jumătate de oră se înscrisese deja de două ori, astfel că pariorul mai avea de așteptat un singur gol.

ADVERTISEMENT

Urmărind live tot ce se întâmplă cu biletul, omul nostru pare că a avut o inspirație divină și până la pauză a decis să dea cash out și să încaseze suma de 19.253,76 de lei, cu toate că a renunțat practic la peste 6.000 de lei. Doar că decizia s-a dovedit a fi una genială, deoarece până la finalul întâlnirii nu s-a mai marcat și pariorul ar fi rămas în cele din urmă fără niciun ban.

Parior adevărat sau inspirație divină

5.000 de euro fără niciun fel de emoții

Cote bune, jucate curajos, inspirație divină la momentul potrivit, dar să nu uităm nici de bonusurile Superbet, cu ajutorul cărora puteți da adevărate lovituri cu biletele pe care le jucați la pariuri.

ADVERTISEMENT

Vara a început în forță, cu un parior care a bifat 5.000 de euro cât se poate de simplu. Cu un bilet pe care se poate spune că nici măcar nu a avut emoții. Biletul cu pricina a avut o miză de 186 de lei și un câștig de 24.837,81 lei.

ADVERTISEMENT