Sport

Pariorii care au mizat pe o umilință în FCSB – Dinamo s-au îmbogățit încă de la pauză! Vezi biletele câștigătoare. Foto

FCSB a umilit-o pe Dinamo în "Derby de România", iar pentru pariorii care au prevăzut o victorie clară a roș-albaștrilor, biletele au fost câștigătoare până la pauză.
12.09.2021 | 23:04
Pariorii care au mizat pe o umilinta in FCSB  Dinamo sau imbogatit inca de la pauza Vezi biletele castigatoare Foto
ADVERTISEMENT

FCSB a făcut un meci perfect împotriva celor de la Dinamo, reușind să își învingă marea rivală cu un scor fluviu, scor 6-0. Roș-albaștrii le-au administrat rivalilor cea mai drastică înfrângere din istorie.

Pariorii care au mizat pe o umilință în FCSB – Dinamo s-au îmbogățit încă de la pauză!

Trupa lui Edi Iordănescu a condus la pauză cu scorul de 4-0, moment în care biletele pariorilor care mizau pe un scor mare pentru FCSB erau deja câștigate.

ADVERTISEMENT

Unul dintre cei care au prevăzut un meci tensionat în derby a mizat un bilet combo cu “cartonaș roșu” văzut de Dinamo, peste 1,5 goluri FCSB și peste 3,5 cartonașe văzute de jucătorii dinamoviști.

La o cotă de 6,40, biletul a fost declarat câștigător încă după primele 45 de minute.

 

Cotă 55 pentru gol Vinicius și Cordea!

O cotă de 55,00 a ieșit încă de la pauză pentru pariorul care a mizat că atât Paulo Vinicius cât și Andrei Cordea vor marca în derby-ul cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

 

Și cei care au avut goluri mai multe marcate pe bilet au avut motive de satifacție, imediat după pauză.

FCSB s-a desprins la 6-0, iar cei care prevedeau un meci cu peste 5,5 goluri marcate și-au frecat mâinile încă din minutul 67 când Miron a marcat golul 6.

ADVERTISEMENT

 

Cea mai mare diferență de scor “all time” în “Derby de România”!

Claudiu Keșeru a deschis scorul în minutul 26 din lovitură liberă, iar 11 minute mai târziu Steliano Filip a văzut cartonașul roșu, moment în care robinetul de goluri la poarta lui Eșanu s-a deschis.

Popescu (43), Vinicius (45+2) și Cordea (45+7) au marcat pentru un 4-0 neverosimil, după 45 de minute.

ADVERTISEMENT

În partea secundă, FCSB a continuat să înscrie. Vali Gheorghe s-a distrat cu apărarea dinamovistă în minutul 54, în timp ce Andrei Miron a închis tabela în minutul 67.

Este cea mai dură umilință din istoria derby-urilor FCSB – Dinamo. Până acum, scorul record a fost stabilit în 1998 la un Steaua – Dinamo 5-0.


  • (P) Cota BETANO pentru FC U Craiova – FCSB: 2,32 este cota pentru „total goluri: 3-6”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT