Cele mai citite

Pariorii cu atitudine îşi iau ponturile de pe Betmag.ro!

Betmag.ro este site-ul pariorilor cu atitudine, unde fiecare pont este însoţit de o amplă analiză, iar orice informaţie te poate aduce mai aproape de interesul final: profitul.
28.01.2018 | 10:01
Pariorii cu atitudine îşi iau ponturile de pe Betmag.ro!

Pe Betmag.ro găseşti toate uneltele necesare pentru pariuri sportive. În afara ponturilor, care sunt cu sutele de-a lungul unei săptămâni, ai prezentări amănunţite ale tuturor caselor de pariuri online licenţiate în România, cât şi numeroase sfaturi menite să-ţi uşureze munca dacă eşti începător.

EŞTI UN PARIOR CU ATITUDINE?

Pariorii cu atitudine sunt cei care nu se lasă păcăliţi de “experţii” de pe Facebook, care oferă meciuri aranjate din Botswana în schimbul a 15 euro. Partidele sunt într-adevăr aranjate…până în momentul când încep. Rezultatul este cu totul altul, iar “expertul” a dispărut. Când îi mai găseşti, întreabă-i: «Dacă ştii meciurile aranjate, cum de nu te-ai îmbogăţit până acum şi mai vrei bani de la mine?»

Pariorii cu atitudine ştiu prea bine că nu există meciuri sigure la pariuri. Sunt jocuri de noroc, astfel că oricând de poţi trezi cu o cotă de 1.01 care să nu iasă. Cei slabi vor da vina pe un posibil aranjament, însă ceilalţi vor continua să parieze, cunoscând jocul în care au intrat şi riscurile sale.

Pariorii cu atitudine se bucură la fel de orice câştig, urmărind doar profitul. Biletele câştigătoare cu 30 de meciuri pe ele apar la fel de frecvent precum eclipsele. În schimb, câştigurile mici, deşi nespectaculoase, sunt cele care vor face diferenţa la finalul fiecărei luni.

BETMAG.RO ESTE SOLUŢIA PENTRU TINE

Rubricile biletul zilei şi ponturi pariuri sunt încărcate cu informaţii care te pot determina să faci alegerile potrivite dacă ai de gând să pariezi în oricare zi. Echipe probabile, statistici detaliate, jucători accidentaţi şi suspendaţi sau informaţii de ultim moment, toate pot fi accesate pe Betmag.ro. Nu-ţi garantăm meciuri sigure, dar suntem siguri că vei fi mai informat după ce ne vei citi articolele!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri