Sport

Pariorii Superbet au dat lovitura după Farul – FCSB 3-2. Toată lumea câștigătoare după meciul care a decis titlul în SuperLiga

Superbet își va premia toți pariorii care au mizat pe victoria uneia dintre echipe la meciul Farul - FCSB 3-2, care a adus primul titlu din istoria ”marinarilor”.
21.05.2023 | 23:34
Pariorii Superbet au dat lovitura dupa Farul  FCSB 32 Toata lumea castigatoare dupa meciul care a decis titlul in SuperLiga
Superbet își va premia toți pariorii care au mizat pe victoria uneia dintre echipe la meciul Farul - FCSB 3-2, care a adus primul titlu din istoria ”marinarilor”. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Echipa lui Gică Hagi s-a încoronat campioană după un meci absolut halucinant. ”Roș-albaștrii” au condus cu 2-0 după doar 18 minute, însă constănțenii au avut o revenire fantastică și s-au impus într-un final incandescent.

Superbet își răsplătește pariorii după Farul – FCSB 3-2

”Finala” campionatului a fost Farul – FCSB 3-2, însă toți cei care au pariat la Superbet pe victoria uneia dintre formații în meciul din etapa a 9-a a play-off-ului Superbet se pot declara norocoși pentru că își vor încasa premiul.

ADVERTISEMENT

Cei care au mizat pe succesul constănțenilor la o cotă de 2,55 la Superbet își vor primi banii pentru că echipa lui Gică Hagi a reușit să se impună și să câștige astfel primul titlu de campioană din istorie.

Însă, și cei care ai mers pe victoria FCSB-ului sunt câștigători. Și asta deoarece Superbet a venit în ajutorul jucătorilor cu varianta SuperAvantaj în care biletul este verde dacă echipa pe care au mizat să câștige are la un moment dat avantaj de două goluri pe tabelă.

ADVERTISEMENT

Indiferent care este rezultatul final și cei care au ales să meargă pe mâna formației care a pierdut în cele din urmă devin câștigători. Așa s-a întâmplat și la Farul – FCSB 3-2, în care ”roș-albaștrii” au condus în prima repriză cu 2-0. Astfel că Superbet plătește cota de 2,80 pentru cei care au ales victoria ”roș-albaștrilor”.

Fanii au invadat terenul la Ovidiu pentru a sărbători titlul alături de jucătorii Farului

Farul a devenit noua campioană din SuperLiga după victoria cu FCSB, scor 3-2. Cu o etapă înainte de finalul sezonul, constănțenii pot da drumul petrecerii pentru că au un avans de patru puncte în clasament față de ”roș-albaștrii”.

ADVERTISEMENT

A fost nebunie pe stadionul din Ovidiu după ce Farul s-a încoronat drept noua campioană a României. După ultimul fluier al lui Radu Petrescu, fanii echipei lui Hagi au intrat pe gazon, printre fotbaliștii căzuți ai FCSB-ului, dărmați de ratarea titlului pentru al 8-lea an la rând.

FCSB a condus cu 2-1 la pauză în derby-ul de titlu cu Farul Constanța de la Ovidiu. Cu toate acestea, ”roș-albaștrii” au operat două modificări înainte de startul actului secund. Fotbaliștii sacrificați de Elias Charalambous după ultimul fluier al primei reprize au fost Joonas Tamm și Octavian Popescu. În locul celor doi au intrat Iulian Cristea, respectiv Andrei Cordea.

ADVERTISEMENT

În cazul estonului, decizia a fost una lesne de înțeles. Stoperul a primit cartonaș galben de la Radu Petrescu în minutul 30. De cealaltă parte, ”decarul” roș-albaștrilor, care a fost folosit în flancul drept al atacului, a făcut o primă repriză ștearsă.

ADVERTISEMENT