Sport

Pariorul care le știe pe toate. Nu a contat că e baschet, tenis, sau fotbal! A bifat totul verde și a făcut o avere

Un parior care se pricepe și la alte sporturi, nu doar la fotbal, are șanse mai mari să obțină pfofit. S-a demonstrat și cu biletul de aproape 100.000 de lei jucat online.
10.04.2022 | 01:19
Pariorul care le stie pe toate Nu a contat ca e baschet tenis sau fotbal A bifat totul verde si a facut o avere
Pariorul care le știe pe toate. Nu a contat că e baschet, tenis, sau fotbal! A bifat totul verde și a făcut o avere. Sursă foto: Colag Fanatik
ADVERTISEMENT

Au fost 14 evenimente selectate în total, meciuri de fotbal, baschet și tenis. Fără riscuri foarte mari asumate, în condițiile în care cea mai mare cotă de pe bilet a fost un 1,73. Ar mai trebui menționat și că pariorul inspirat a avut curajul să riște un total de 294 de lei. Și i-a ieșit! Intră astfel în galeria marilor câștigători din această perioadă.

Bilet câștigător jucat la Superbet. A avut meciuri de tenis, baschet și fotbal și a știut de fiecare dată ce cotă trebuie să aleagă

99.131,73 a fost câștigul exact, dintre care 28.323,35 au venit doar din super bonusul oferit de Superbet pentru totalul de 14 selecții. Este perioada marilor câștiguri, deci a venit momentul să îți faci cont și să profiți de o ofertă extraordinară la Superbet.

ADVERTISEMENT

La tenis, primul meci bifat a fost cel dintre David Goffin și Damir Dzumhur. Cotă 1,50 pentru victoria belgianului, care s-a impus în minimum de seturi. Ce-i drept, a avut nevoie de tiebreak în manșa secundă. În schimb, pentru o cotă 1,57, Lorenzo Musetti a avut nevoie de trei seturi pentru a trece de Carlos Taberner.

Apoi, Mirza Basic a avut un set 3 perfect contra polonezului Kamil Majchrzak, pentru a face verde o cotă la handicap. Deși a abandonat în cele din urmă, Qinwen Zheng și-a făcut datoria și a câștigat primul set cu Ekaterina Aleksandrova. În vreme ce la Charleston, Sabalenka a trecut în două seturi de Riske.

ADVERTISEMENT

A câștigat aproape 100.000 de lei, deși a ales niște meciuri la tenis despre care foarte puțină lume auzise ceva

Shuai Zhang a fost învinsă de Claire Liu, dar și-a adjudecat setul doi. Suficient pentru a face și această cotă verde. Și disputa dintre două jucătoare mai puțin cunoscute, Mirjam Bjorklund și Yuliana Lizarazo s-a terminat cu scorul scontat. Victorie pentru suedeză.

Tot la Zurich, Laura Piggosi a trecut fără emoții de Ekaterine Gorgodze. A fost și cea mai mare cotă de pe bilet, 1,73. În fine, tot la tenis s-a bifat și victoria lui Pedro Cachin în fața lui Maximilan Marterer.

ADVERTISEMENT

Muncită, la doar 5 puncte diferență, Anadolou Efes a bifat o victorie așteptată de fani. A trecut de Bayern Munchen cu 81-76. Tot la baschet, s-au bifat suficiente puncte la Worklaw – Andorra, iar Paris a trecut de Lietkabelis.

Oferta Superbet conține variante pentru toată lumea. Cele două meciuri alese de la fotbal au fost bifate fără niciun fel de emoții

Au fost și două partide de fotbal pe super bilet. Augsburg a bifat fără emoții o cotă 1X cu Mainz. Ba chiar a fost victorie pentru bavarezi, care s-au impus cu 2-1. Iar la Nottingham Forrest – Coventry s-a jucat minimum o repriză câștigată de oaspeți. “Pădurarii” s-au impus în ambele, 2-0 scor final în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

Se apropie sărbătorile de Paște, iar oferta Superbet este și mai atractivă. Iată ce poți obține dacă îți faci cont și te pregătești de joc. Nu mai sta pe gânduri, e timpul să faci profit.

ADVERTISEMENT