Sport

Pariorul din Bragadiru care a transformat 20 de lei în 4.000 de euro! Minunea s-a produs din doar 6 meciuri

Când vine vorba de inspirație, pariorii curajoși nu au nicio limită. A dovedită un jucător din Bragadiru care a dat o lovitură de proporții cu doar 20 de lei. A luat peste 4.000 de euro.
21.11.2021 | 17:18
Pariorul din Bragadiru care a transformat 20 de lei in 4000 de euro Minunea sa produs din doar 6 meciuri
Pariorul din Bragadiru care a transformat 20 de lei în 4.000 de euro! Minunea s-a produs din doar 6 meciuri
ADVERTISEMENT

Eroul acestei săptămâni a avut nevoie de doar șase evenimente pentru a scoate o cotă de 1080. Iar cu miza de 20 de lei a ajuns la un câștig de 21.618 lei. Peste 4.000 de euro, astfel că devine unul dintre cei mai inspirați pariori din ultimele zile.

Pentru profitul său uriaș, pariorul a primit și un bonus de 5 la sută din câștig. Există și bilete cu bonusuri mult mai mari. Consultă lista completă a bonusurilor oferite de Superbet.

ADVERTISEMENT

Cea mai mare cotă de pe biletul jucat în Bragadiru a venit din fotbalul feminin. 7,00 pentru victoria lui Juventus cu Wolfsburg

Cea mai mare cotă dintre cele șase pe care le-a ales pariorul din Bragadiru a venit din fotbalul feminin. A fost cotă 7,00 pentru 2 solist la confruntarea Wolfsburg – Juventus, din Champions League.

Wolfsburg este una dintre cele mai puternice formații din Europa în fotbalul feminin, dar a suferit o înfrângere total neașteptată. A fost 2-0 pentru Juve!

ADVERTISEMENT
Biletul câștigător jucat în Bragadiru

Dar nu au fost nici pe departe singurele cote mari pe care pariorul le-a ales cu maximă inspirație. Au mai fost și două pronosticuri de pauză / final pe care le-a anticipat perfect.

Inspirație și la partidele pe care s-a ales varianta pauză / final. Inspirație și din Liga 2, la Petrolul – Chiajna

Una dintre ele a fost chiar în Liga 2, unde Petrolul a înfruntat Chiajna. “Lupii” s-au impus cu 1-0, prin golul marcat în minutul 81 de Jarovic. Astfel că s-a bifat cu succes și acest meci, la care s-a jucat X/1.

ADVERTISEMENT

Tot X pauză și 1 final s-a jucat și la Al Ittihad – El Gouna, meci din prima ligă egipteană. A fost o altă victorie la limită a gazdelor, scor 1-0. Tot cu gol venit în partea a doua, minutul 64.

Pariorul nostru a găsit o cotă excelentă și în prima ligă din Venezuela! 1 solist la partida Colmenarez – Puerto Cabello, pentru 2,65 cotă. Gazdele au rezolvat meciul destul de ușor, s-au impus cu 3-1.

Cele mai mici cote de pe bilet, ambele de 1,70, au fost din Argentina. Și au fost bifate fără nicio emoție

Cele mai mici cote de pe bilet au venit din Argentina, ambele de 1,70. A fost GG la Patronato – Lanus, meci rezolvat încă din prima repriză. În cele din urmă Patronato s-a impus cu 3-2.

ADVERTISEMENT

La partida dintre Universidat Santa Fe și Defensa y Justicia s-a mers pe GG3+ și s-a dovedit și aici o decizie inspirată. Un meci cu multe goluri, în care oaspeții s-au impus cu 3-2.

Este timpul să dai și tu lovitura la pariuri, iar pentru asta trebuie să consulți lista completă a bonusurilor oferite de Superbet. Fă-ți cont și poți fi unul dintre marii câștigători.

ADVERTISEMENT