Life

Paris Hilton, agresată. Dezvăluirea șocantă făcută de vedetă: ”Păreau băieți buni”

04.09.2020 | 20:53
Paris Hilton agresata Dezvaluirea socanta facuta de vedeta Pareau baieti buni
ADVERTISEMENT

Paris Hilton, nepoata lui Conrad Hilton, fondatoarea hotelurilor cu același nume, a mărturisit recent că a trecut prin clipe grele, în ciuda aparențelor. Blondina în vârstă de 39 de ani și-a deschis sufletul și a povestit că de-a lungul vieții  a avut parte de câteva relații toxice.

Celebra milionară a dezvăluit în documentarul intitulat „This is Paris” că a fost agresată de unii dintre foștii parteneri de viață. Paris Hilton a declarat că deși inițial „păreau băieți buni”, ulterior iubiții își schimbau atitudinea și deveneau extrem de violenți.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Hollywood a precizat că a fost agresată nu numai fizic, ci și verbal și emoțional, fiind extrem de afectată de momentele neplăcute prin care a fost nevoită să treacă din cauza unor dintre bărbații alături de care a format cuplu de-a lungul anilor.

Paris Hilton, agresată fizic și verbal. Mărturisirea uimitoare făcută de blondină

„Păreau băieți buni. Și apoi adevărata lor natură ieșea la suprafață. Deveneau geloși și mă agresau fizic, verbal și emoțional”, a povestit diva în documentarul care urmează să apară pe micile ecrane pe 14 septembrie, notează click.ro.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, fotomodelul a declarat că era bătută în repetate rânduri de iubiții geloși și chiar unii au încercat să o sugrume. Mai exact, blondina a mărturisit că cinci dintre foștii iubiți au recurs la violența fizică asupra ei, la scurt timp după începerea relației.

„Am suportat lucruri greu de crezut. Am fost sugrumată, bătuta și agresată. Nu prea înțelegeam ce e dragostea și cum trebuie fie o relație. Am crezut se comportau așa pentru iubeau.

ADVERTISEMENT

Privind în urmă, nu-mi vine cred i-am lăsat trateze așa”, a declarat actrița pe canalul său de Youtube, acolo unde vorbește despre viața personală. 

Paris Hilton, liniștită și fericită în brațele unui om de afaceri

De un an Paris Hilton pare că și-a găsit fericirea. Diva trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Carter Milliken Reum, de profesie antreprenor. Blondina are numai cuvinte de laudă la adresa actualului partener de viață și chiar de gând să facă un copil.

ADVERTISEMENT

„Când ne-am întâlnit prima dată, habar n-aveam de călătoria uimitoare pe care urma să o fac. Viața mea a fost întotdeauna goală, de parcă mi-ar lipsi ceva. Dar când te-am cunoscut, știam că tu ești alesul. 

Inima mi s-a umplut de dragoste.? Cred că totul se întâmplă dintr-un motiv pentru că tot binele și răul din viața mea m-au condus direct la tine, a scris vedeta în urmă cu câteva zile pe Instagram, cu ocazia aniversării unui an de relație cu iubitul ei.

ADVERTISEMENT
Tags: