Life

Paris Hilton, mamă pentru prima oară. Cântăreața a postat prima imagine cu bebelușul

Paris Hilton, anunț despre nașterea primului său copil. Cum arată micuțul vedetei de 41 de ani, rodul iubirii cu Carter Reum.
25.01.2023 | 10:00
Paris Hilton mama pentru prima oara Cantareata a postat prima imagine cu bebelusul
Paris Hilton, anunț despre nașterea primului său copil. Cum arată micuțul vedetei de 41 de ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a devenit mamă pentru prima oară. Cântăreața de origine americană a postat prima imagine cu bebelușul său și al partenerului de viață care mai are o fetiță dintr-o relație anterioară în vârstă de 10 ani.

Paris Hilton, anunț despre nașterea primului său copil. Cum arată micuțul vedetei de 41 de ani

Paris Hilton este în culmea fericirii. Moștenitoarea imperiului financiar constituit din hotelurile Hilton a anunțat nașterea primului său copil, un băiețel, la mai bine de un an de când s-a căsătorit cu Carter Reum.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita artistă a devenit mamă pentru prima oară după ce a apelat la o femeie-surogat. Vedeta a dezvăluit că procedurile au început în timpul pandemiei de coronavirus când a încercat o fertilizare în vitro.

„Nu există cuvinte pentru a exprima cât de mult eşti deja iubit”, a scris frumoasa blondină pe contul de Instagram în dreptul unei imagini în care apare mâna bebelușului său.

ADVERTISEMENT

Aprecierile și mesajele nu au întârziat să apară. Paris Hilton a fost felicitată de o lume întreagă, inclusiv de vedete din showbiz-ul românesc, printre care se numără Lora, pe numele său adevărat Laura Petrescu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Paris Hilton, primele declarații după ce a devenit mamă

Paris Hilton a făcut recent primele declarații după ce a devenit mama unui băiețel. Femeia de afaceri a mărturisit în urmă cu puțin timp că este extrem de fericită că și-a întemeiat o familie alături de soțul său.

ADVERTISEMENT

„Întotdeauna a fost visul meu să fiu mamă și sunt atât de fericită că eu și Carter ne-am găsit.

Suntem atât de încântați să ne începem familia împreună și inimile noastre explodează de dragoste pentru băiețelul nostru”, a spus artista pentru People.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, Paris Hilton a dezvăluit că Kim Kardashian fost cea care i-a recomandat medicul care s-a ocupat de fertilizare. Este vorba de doctorul Andy Huang cu ajutorul căruia bruneta a conceput trei dintre cei patru copii ai săi.

ADVERTISEMENT