Biletul zilei

Un parior a mizat 20.000 de lei că vor marca ambele echipe la Viitorul-FCSB! Vezi ce sumă a câștigat!

24.04.2019 | 13:56
Un parior a mizat 20000 de lei ca vor marca ambele echipe la ViitorulFCSB Vezi ce suma a castigat

Mare curaj a avut un parior de la noi din țară, care a decis să mizeze numai puțin de 20.000 de lei pe un singur meci din Liga 1 Betano, la Casa Pariurilor anume pe opțiunea că ambele vor marca în jocul Viitorul Constanța – FCSB. A riscat și a câștigat, partida încheindu-se cu scorul de 1-1, prin golurile marcate de Harlem Gnohere, pentru FCSB, respectiv Ianis Hagi pentru Viitorul.

Pariu câștigător, cu miză de 20.000 lei, pe ambele marchează la Viitorul – FCSB

Prin ce emoții o fi trecut pariorul, care a fost atât de sigur pe opțiunea sa până în minutul 69, când FCSB a deschis scorul la capătul unui contraatac finalizat perfect de golgeterul Harlem Gnohere! Sau până la golul destul de norocos înscris de fiul lui Gică Hagi la un carambol în careul bucureștenilor, când mai erau de jucat doar nouă minute din timpul regulamentar!

Una peste alta însă numai cine nu riscă nu câștigă și omul nostru a făcut-o, pentru cota de 1,80 avută la opțiunea înscriu ambele echipe. Și câștigul este de 34.000 de lei, deci un profit de 14.000 lei la banii investiți. O sumă frumușică, însă și riscurile au fost pe măsură pentru un meci în care fazele de poartă nu au lipsit, ba au fost și bare și ratări incredibile, dar gradul de intensitate al acțiunilor a crescut abia în ultima jumătate de oră.

pariu Viitorul - FCSB. A mizat GG cu 20.000 lei și a câștigat 34.000
pariu Viitorul – FCSB. A mizat GG cu 20.000 lei și a câștigat 34.000

Și statistica arăta posibilul GG la acest meci

Este posibil ca pariorul care și-a asumat o posibilă pierdere a unei sume deloc neglijabile să fi avut în calcul și tradiția meciurilor directe, în care, într-adevăr, au existat destule partide cu gol înscris de fiecare echipă. Statistica este o știință rece, dar cu grad mare de predictibilitate în cele mai multe cazuri și care a funcționat perfect în acest caz.

Tags: