Pariuri sportive

CFR Cluj a făcut fericit un bucureştean. Peste 13.000 de lei câştigaţi la pariuri cu doar 3 lei

Încă un parior inspirat a reuşit să dea lovitura după weekend-ul trecut. Un bucureştean din cartierul Berceni a dat lovitura duminică la o casă de pariuri din capitală. Pariorul a reuşit să...
12.09.2017 | 19:13
CFR Cluj a facut fericit un bucurestean Peste 13000 de lei castigati la pariuri cu doar 3 lei

Încă un parior inspirat a reuşit să dea lovitura după weekend-ul trecut. Un bucureştean din cartierul Berceni a dat lovitura duminică la o casă de pariuri din capitală. Pariorul a reuşit să nimerească 13 evenimente pe bilet, unul dintre meciuri fiind CFR Cluj-CSU Craiova.

Pariorul bucureştean a decis să aleagă 13 meciuri din oferta de duminică, capul de afiş a fost meciul CFR Cluj-CSU Craiova, singurul pe care l-a ales din Liga 1 Betano. La partida din prima ligă a României, bucureşteanul a mizat “pauză sau final 1”. Cu doar trei lei, pariorul a reuşit să pună mâna pe 13.677 de lei.

Pariu câştigător cu meciuri de pe întregul continent

În afara meciului din Liga 1 Betano, pariorul a mai mizat pe meciuri din 12 campionate ale Europei. Fără prea mari emoţii a aşteptat ca pertidele din La Liga, Bundesliga, Premier League, Serie A sau Ligue 1 să se termine pentru a pune mâna pe 13.677 de lei. Pe lângă marile campionate din Europa, pe bilet s-au mai regăsit meciuri din Israel, Cehia sau Danemarca.

În total, biletul jucat la o agenţie din cartierul Berceni a avut o cotă de 3.415. Cea mai mare cotă a fost la meciul Sparta Praga-Karvina din prima ligă a Cehiei. Pariorul a mizat pe faptul că la acest meci se vor marca între două şi trei goluri, cota pentru ca acest eveniment să se întâmple a fost de 2,15. Sparta Praga a învins cu 2-0, ambele goluri fiind marcate până în minutul 55.

Tags: