News
notix pixel id

VIDEO. Iubita a crezut în Mayweather şi l-a făcut bogat fără să ştie!

Meciul secolului, confruntarea dintre pugilistul american Floyd Mayweather şi luptătorul irlandez Connor McGregor, a fost cel mai urmărit eveniment sportiv al acestui an şi, în mod firesc, a...
30.08.2017 | 15:36
VIDEO. Iubita a crezut în Mayweather şi l-a făcut bogat fără să ştie!

Meciul secolului, confruntarea dintre pugilistul american Floyd Mayweather şi luptătorul irlandez Connor McGregor, a fost cel mai urmărit eveniment sportiv al acestui an şi, în mod firesc, a făcut subiectul multor opţiuni de pariuri pentru bookmakeri. S-a pariat enorm pe acest meci şi au fost destui cei care au ieşit fericiţi, cu conturile bine rotunjite.

Printre cei care au câştigat o frumoasă sumă de bani s-a aflat şi Jason Ahmaripour, un tânăr din Statele Unite, care intenţiona să pună o sumă consistentă de bani pe victoria irlandezului. Nu a mai reuşit însă să îşi ducă la capăt intenţia şi a decis doar să urmărească transmisunea live a meciului, neştiind ce surpriză îl aştepta.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Pariu Mayweather. Inspiraţia feminină a fost cu noroc

Iubita sa a fost convinsă că europeanul nu are nici o şansă în faţa boxerului american şi atît de multă încredere a avut că Mayweather va câştiga disputa încât a luat pe furiş cardul prietenului şi cunoscând pinul a depus un pariu online în valoare de 5000 de dolari!

În timp ce Jason se felicita pentru faptul că nu a pierdut banii pariind pe McGregor, în cameră a apărut iubita sa, radiind de fericire şi fluturând cardul bărbatului, care pe moment nu a înţeles nimic din ceea ce se petrecea. Abia după ce a aflat întreaga poveste s-a bucurat alături de partenera sa inspirată şi curajoasă, pentru că au obţinut un câştig în valoare de 8500 de dolari.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri