Fotbal international

Pariu nebun făcut de președintele Sampdoriei. Ce face dacă echipa sa o bate pe Juventus

28.12.2018 | 21:13
Președintele Sampdoriei se tunde ca Nainggolan dacă echipa sa o bate pe Juventus

Massimo Ferrero, vulcanicul președinte al Sampdoriei, a declarat că dacă echipa sa câștigă pe terenul lui Juventus Torino, își va face o frizură “a la Nainggolan”. Sampdoria a avut un parcurs bun până în prezent în actuala stagiune și se deplasează pe terenul campioanei Italiei, în runda cu numărul 19 din Serie A.

Cu 8 victorii, 5 egaluri și 5 înfrângeri și golaveraj 31-21, Sampdoria e pe locul 5 în Serie A după 18 etape, la 2 puncte în spatele lui Lazio, care e pe loc de Champions League. Mai mult decât atât, Sampdoria are 2 puncte peste AS Roma și unul peste AC Milan. Rezultatele din această toamnă l-au făcut pe Massimo Ferrero să spere la mai mult pentru viitor, dar deocamdată are meci cu Juventus Torino, care nu doar că nu a pierdut nicio partidă, dar a remizat doar de 2 ori.

Președintele Sampdoriei, Massimo Ferrero (stânga) și Radja Nainngolan (dreapta)
Președintele Sampdoriei, Massimo Ferrero (stânga) și Radja Nainngolan (dreapta)

Pariu nebun făcut de președintele Sampdoriei: se tunde ca Nainggolan dacă echipa sa o bate pe Juventus

Președintele Sampdoriei a anunțat că își va face o frizură “a la Nainggolan” dacă Sampdoria se va impune sâmbătă pe terenul lui Juventus Torino. “Am părul lung, aşa l-am avut mereu. Dar dacă o învingem pe Juventus o să-l tai pe tot, o să am o frizură ca a lui Nainggolan”, a declarat Massimo Ferrero pentru un post de radio din Italia. Sampdoria nu a mai câștigat pe terenul lui Juve din ianuarie 2013. Atunci, Mauro Icardi a marcat o dublă, iar Sampdoria s-a impus cu scorul de 2-1, deși a jucat în inferioritate numerică.

La sfârșitul lunii noiembrie, Poliția Economică din Italia a pus sechestru pe suma de 2,6 milioane de euro din conturile clubului Sampdoria, ale lui Massimo Ferrero și ale altor 5 persoane suspectate de fraudă economică. Ferrero este acuzat că nu a declarat suma reală a unui transfer din 2015, dar și că a folosit banii clubului pentru a produce un film și pentru a-și cumpăra o proprietate în Florența.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri