Pariuri sportive

Pariu uluitor! A câștigat mii de euro cu 3 lei pe meciurile din Champions League

Autor: Sorin Dumitrescu | 14.02.2019 | 11:31
Pariu cu trei scoruri exacte și un meci pauză/final. Scor exact la Roma 2-1, Zaniolo (foto) autor a unei duble la 19 ani

Un român a câștigat mii de euro cu o miză de numai 3 lei, pe un bilet cu patru meciuri, un pariu uluitor, pe meciuri din Champions League, Europa League și unul din a doua divizie engleză. Cum a fost posibilă o asemena lovitură cu numai 3 lei miza? Inspiratul și totodată norocosul parior a avut cote foarte mari, pentru că a jucat în trei meciuri varianta scor corect, iar în al patrulea pauză-final X/2. Cea mai mică dintre cote avea 6,57!

Am spus inspiratul dar și norocosul parior pentru că banii au venit spre el în minutul 90+3 al unuia dintre cele patru meciuri, dintr-o lovitură de la 11 metri. Fără acel gol totul ar fi fost în zadar, pentru că biletul a fost simplu, fără nici o combinație, fără ca să aibă posibilitatea de a cere din meciuri și a pierde cel puțin unul.

Golul care i-a adus câștigul a venit în minutul 90+3!

Cele patru meciuri alese au fost partidele jucate marți, 12 februarie, în manșa tur a optimilor de finală din Champions League, respectiv AS Roma – FC Porto și Manchester United – PSG, meciul disputat în Europa League Fenerbahce – Zenit Sankt Petersburg și din Championship și-a ales partida Bristol City – QP Rangers. Cota totală a fost una incredibilă: 4267,69.

Pariu câștigător cu 3 lei. Așa arată biletul de 12.000 lei
Pariu câștigător cu 3 lei. Așa arată biletul de 12.000 lei

A mizat pe scorul corect la Roma, Fenerbahce și la Bristol City: 2-1 pentru Roma, 1-0 pentru turci și 2-1 pentru Bristol și pe varianta pauză final la Manchester United X/2. În minutul 90+3 îi ieșiseră victoria lui PSG, după 0-0 la pauză, scorurile corecte de la Roma și Istanbul. La Bristol era 1-1 când arbitrul a dictat 11 metri pentru gazde. Gol, scor final 2-1 și 12.205, 59 lei puțin sub 3000 euro) au devenit realitate.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!