Revista FANATIK

„Pariul” de 300 de milioane de euro al lui Gigi Becali se destăinuie în revista FANATIK! Interviu EXCLUSIV

11.02.2019 | 19:00

A apărut revista FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România! 48 de pagini de exclusivități! 48 de pagini la numai 5 lei! Ai apucat să o cumperi?! Ca să afli cum arată teza „doctorului” care a venit să „vindece” FCSB de locul 2. Sau ce echipă din Liga I dă cele mai mari salarii și ce bani le dă în mână Gigi Becali jucătorilor de la FCSB. Găsești toate astea numai în revista FANATIK!

Viitorul lui Gică Hagi poate primi cadou un stadion nou! Unde și pe banii cui, află din revista FANATIK! Știi în câte finale europene au fost echipe românești în 1989, anul dispariței lui Nicolae Ceaușescu? Este o prăpastie uriașă între performanțele de atunci și jalea de acum! Cifre nemiloase care dovedesc dezastrul, în revista FANATIK!

„Pariul” de 300 de milioane de euro al lui Gigi Becali se destăinuie în revista FANATIK! Interviu exclusiv!

FANATIK a stat de vorbă în Antalya cu Ianis Stoica, puștiul-minune al lui Gigi Becali, pe care visează să-l dea cu 300 de milioane de euro! La ce maturitate dovedește fiul lui Pompiliu Stoica totul pare posibil… Mulți ar spune că este o nebunie, dar patronul FCSB crede că acest lucru se poate realiza în câțiva ani. Iar trecutul de afacerist al lui Becali a demonstrat de multe ori că are un fler diferit de al nostru, cei mulți.

Ianis Stoica s-a destăinuit în revista FANATIK despre relația cu Gigi Becali, ce ajutaor primește de la tatăl său, ce le-a cumpărat părinților din primul salariu de fotbalist și... Citește revista FANATIK! Cela mai bună revsută de sport din România!
Ianis Stoica s-a destăinuit în revista FANATIK despre relația cu Gigi Becali, ce ajutaor primește de la tatăl său, ce le-a cumpărat părinților din primul salariu de fotbalist și… Citește revista FANATIK!

Până să ajungă să valoreze cât Neymar și Cristiano Ronaldo la un loc, Ianis Stoica joacă la Dunărea Călărași. Dan Alexa l-a luat împrumut de la FCSB și are încredere că, la doar 16 ani, cele 300 de miloane de euro ale lui Gigi Becali pot „exploda” în Liga 1 Betano! Află ce crede chiar „împricinatul” despre viitorul său numai din reviasta FANATIK!

Transfer de imagine la FCSB! Pe cine au adus Matei și Stoian! Dovezi foto în revista FANATIK!

Gigi Becali speră să fi dat lovitura pe piaţa transferurilor în momentul în care i-a convins pe Florentin Matei şi Adrian Stoian să semneze cu FCSB. Ceea ce nu ştia Gigi Becali este faptul că Florentin Matei şi Adrian Stoian nu vin singuri la FCSB. Pe cine au adus, vezi în revista FANATIK! Merită!

Sexy-transferuri la FCSB! Iubitele lui Matei și Stoian, „titulare” în „primul 11” al celor mai frumoase femei din fotbalul românesc! I-au ajutat decisiv în carierele de fotbaliști
Sexy-transferuri la FCSB! Iubitele lui Matei și Stoian, „titulare” în „primul 11” al celor mai frumoase femei din fotbalul românesc!

Îți vei strivi o lacrimă în colțul ochiului și când vei citi în revista FANATIK ce calvar a trăit fiul lui Sandu Neagu pe drumul cumplit de greu de la o copilărie grea la echipa națională!

Roberto Neagu este una dintre speranțele fotbalului românesc. Află cum a supraviețuit, efectiv, dispariției tatălui său, din revista FANATIK pe ianuarie! Amănuntele sunt cutremurătoare!
Roberto Neagu este una dintre speranțele fotbalului românesc. Află cum a supraviețuit, efectiv, dispariției tatălui său, din revista FANATIK!

Ai carte, ai parte! Învață de la Daniel Negreanu, numărul 2 mondial ca bani câștigați din concursurile de poker! Interviu cu cărțile pe masă în revista FANATIK!

Vrei să faci bani din cărți? Învață de la Daniel Negreanu, canadian cu părinți români, numărul 2 mondial ca bani câștigați din concursurile de poker! Interviu cu cărțile pe masă în revista FANATIK!

Învață de la Daniel Negreanu, canadian cu părinți români, numărul 2 mondial ca bani câștigați din concursurile de poker! Interviu cu cărțile pe masă în revista FANATIK! A jucat primul poker la 10 ani!
Învață de la Daniel Negreanu, canadian cu părinți români, numărul 2 mondial ca bani câștigați din concursurile de poker! Interviu cu cărțile pe masă în revista FANATIK!

Revista FANATIK face o rememorare dureroasă a marilor tragedii care au îndoliat sportul mondial înaintea dispariției dramatice a argentinianului Emiliano Sala.

Revista FANATIK face o rememorare tristă a marilor tragedii care au îndoliat fotbalul înaintea dramaticei dispariții a argentinianului Emiliano Sala... A fost confirmat decesul său după găsirea epavei avionului blestemat prăbușit în Canalul Mânecii
Revista FANATIK face o rememorare tristă a marilor tragedii care au îndoliat fotbalul înaintea dramaticei dispariții a argentinianului Emiliano Sala…

Și te vei cruci la ce nivel a ajuns bătaia dintre Daniel Ghiță și Cătălin Moroșanu! Sau de ce a venit în România, de fapt, mijlocașul malian Ibrahima Tandia, acum (încă) la Sepsi Sfântu Gheorghe. Știi unde construiește George Copos un adevărat „orășel”? Și când a promis că revine la Rapid? Află toate acestea din revista FANATIK!

Așa că nu uita: a apărut revista FANATIK! Primul număr al revistei FANATIK în 2019, prima lovitură! 48 de pagini cu subiecte tari, pe cât de șocante pe atât de emoționante! 48 de pagini de exclusivități! 48 de pagini la numai 5 lei! Acum la toate chioșcurile de difuzare a presei! Dacă o mai găsești… Dacă nu, abonează-te ca să fii sigur că nu pierzi niciun număr al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România!

  • „Viața mea socială e aproape zero! Nu merg în discotecă” – Ianis Stoica
  • „Vorbesc direct cu Gigi Becali pentru că lumea e rea și nu vreau să se audă lucruri neadevărate despre mine” – Ianis Stoica
  • „Tata mă ajută foarte mult, îmi dă sfaturi psihologice” – Ianis Stoica
  • „La fotbal nu există «Dumneavoastră», ci «Bă»! Mă mai lovesc veteranii la antrenamente” – Ianis Stoica
  • „Din primul salariu le-am luat părinților o mașină și eu am rămas cu cea de «navetist»” – Ianis Stoica
  • 16 ani are Ianis Stoica, fotbalistul „de 300 de milioane” împrumutat de FCSB la Dunărea Călărași