News

Pariul lui Cătălin Drulă pentru Ciolacu: ”Marcele, n-o să ai curaj să intri la guvernare ca premier”. Liderul USR anticipează falimentul țării

Cătălin Drulă a anunțat, marţi, că pune pariu că președintele PSD, Marcel Ciolacu, nu va avea curaj să intre la guvernare, în 2023, ca premier. Liderul interimar al USR spune că România e în pragul falimentului.
25.05.2022 | 08:12
Pariul lui Catalin Drula pentru Ciolacu Marcele no sa ai curaj sa intri la guvernare ca premier Liderul USR anticipeaza falimentul tarii
Cătălin Drulă pune pariu că Marcel Ciolacu nu va avea curaj să preia postul de premier în 2023. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La nicio săptămână după ce și-a anunțat oficial candidatura pentru postul de președinte al USR, Cătălin Dură și-a început tirada contra actualei coaliții de guvernare.

Cătălin Drulă pune pariu că Marcel Ciolacu nu va avea curaj să preia postul de premier în 2023

Fostul ministru al transporturilor din Executivul Cîțu a declarat, marţi, că pune pariu că liderul PSD Marcel Ciolacu nu are curaj să intre la guvernare, în mai 2023, ca premier.

ADVERTISEMENT

În plus, Drulă a acuzat actuala guvernare că am ajuns să ne împrumutăm cu 1.000 de euro pe secundă şi a prezis că ne îndreptăm către modelul grecesc de faliment.

Drulă a anunțat că în stare să facă un pariu pe o sticlă de vin. ”Pariul este: Marcele, nu o să ai curaj să intri la guvernare, în mai 2023, ca premier”, a spus fostul ministru USR, în emisiunea Talk News de la Profit News TV, conform News.ro.

ADVERTISEMENT

Liderul interimar al USR anticipează falimentul țării sub guvernarea PSD-PNL

De atacurile lui Drulă nu a scăpat nici coaliția aflată la guvernare. Liderul interimar USR a spus că la Palatul Victoria avem ”o guvernare socialistă cu epoleţi, iresponsabilă”.

În plus, fostul ministru a lansat un avertisment teribil pentru țară. Acesta este de părere că România va ajunge, într-un an sau doi, în situația Greciei.

ADVERTISEMENT

Nu au curaj să taie pensiile speciale, îşi menţin privilegiile. Asta ne omoară în România, că sunt clase privilegiate şi că există o diferenţă atât de mare între pensiile mici şi cele mari”, a spus Cătălin Drulă, adăugând că în acest moment ne împrumutăm cu ”1.000 de euro pe secundă”.

”Ne îndreptăm către modelul grecesc de faliment, nu e clar dacă într-un an dau doi ani, pentru că ne împrumutăm într-un ritm ameţitor, la dobânzi din ce în ce mai mari, pentru că din 6 lei cheltuiţi de la buget, 4 lei îi avem ca venituri şi 2 îi împrumutăm în momentul ăsta, pentru că inflaţia a explodat şi guvernul are o politică fiscală iresponsabilă, care adânceşte deficitul bugetar.

ADVERTISEMENT

A spus şi guvernatorul BNR, trebuie să reducă la 3%, ei se duc de la 5,8% cum e în construcţia bugetară votată către 7% până la finalul anului”, a mai spus preşedintele interimar al USR.

ADVERTISEMENT