Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Pariul lui Jose Mourinho pentru EURO 2024! Cine va fi golgheterul Campionatului European si cine va lua Balonul de Aur

Jose Mourinho, antrenorul celor de la Fenerbahce, a spus cine va câştiga EURO 2024 şi cine va lua Balonul de Aur la finalul anului.
12.06.2024 | 23:30
Pariul lui Jose Mourinho pentru EURO 2024 Cine va fi golgheterul Campionatului European si cine va lua Balonul de Aur
Pariul lui Jose Mourinho pentru EURO 2024! Cine va fi golgheterul Campionatului European si cine va lua Balonul de Aur. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Jose Mourinho, antrenorul celor de la Fenerbahce, a spus cine va câştiga EURO 2024 şi cine va lua Balonul de Aur la finalul anului. Ba mai mult, portughezul a ales și jucătorul care va ieși golgheterul Campionatului European din Germania.

Pariul lui Jose Mourinho pentru EURO 2024! Cine va fi golgheterul Campionatului European si cine va lua Balonul de Aur

Antrenorul celor de la Team World Stars în meciul de adio al Generației de Aur, meci în care „tricolorii” s-au impus cu scorul de 3-2, a ales câștigătoarea Campionatului European din Germania.

ADVERTISEMENT

„The Special One” speră că Portugalia să repete „isprava” din 2016 și să câștige din nou trofeul. În urma cu 8 ani, naționala lui Cristiano Ronaldo a ridicat cupa după o finală câștigată cu Franța, în prelungiri.

Totodată, Mourinho a prezis că Harry Kane, atacantul celor de la Bayern Munchen, va fi golgheterul EURO 2024, iar Jude Bellingham, mijlocașul celor de la Real Madrid, va fi jucătorul turneului final.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul portughez este de părere că Vinicius Junior, jucătorul „galacticilor” va lua Balonul de Aur, asta datorită și performanțelor pe care brazilianul le-a avut în meciurile mari pentru Real Madrid.

Detalii despre posibilul transfer al lui Ianis Hagi la Fenerbahce. Victor Becali: „Ultimul cuvânt o să-l aibă Mourinho”

Victor Becali, fostul impresar FIFA, care este bun prieten cu Jose Mourinho, a declarat că Ianis Hagi este unul dintre preferații antrenorului portughez, iar o mutare a fotbalistului la Fenerbahce nu ar fi chiar așa imposibilă.

ADVERTISEMENT

„Întotdeauna Mourinho l-a plăcut pe Ianis Hagi. Întotdeauna l-a văzut ca pe un jucător de mare calitate. Sunt alegeri acum la Fenerbahce. După ce se liniștesc lucrurile, Mourinho se apucă și el de treabă și face lista de transferuri.

Nu putem să confirmăm acum că Ianis va ajunge la Fenerbahce, dar orice se poate întâmpla în viitorul apropiat. Mourinho va aduce jucători de peste 100.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Acesta este bugetul record pe care Fener i-l pune la dispoziție și va aduce jucători foarte, foarte valoroși. Evident că ar fi o foarte mare bucurie pentru noi ca Ianis Hagi să joace la Fenerbahce.

Dar ultimul cuvânt o să-l aibă Mourinho. Momentan nu există nimic concret, dar orice se poate întâmpla în următoarele ore sau chiar zile.

După alegeri, adică de săptămâna viitoare, încep transferuri la Fenerbahce și vedem dacă și Ianis Hagi va fi pe lista lui Jose Mourinho”, a adăugat fostul agent FIFA.

ADVERTISEMENT