Sport

Pariul lui MM Stoica cu privire la stadionul Ghencea: „Dacă o să fim lăsați să jucăm acolo, va fi sold out!”

MM Stoica a făcut un pariu în direct la TV cu privire la stadionul Ghencea, spunând că fanii echipei vor epuiza toate biletele, dacă FCSB va fi lăsată să joace pe noua arenă.
08.11.2022 | 21:28
Pariul lui MM Stoica cu privire la stadionul Ghencea Daca o sa fim lasati sa jucam acolo va fi sold out
Pariul lui MM Stoica cu privire la stadionul Ghencea. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României este ferm convins că indiferent de numele adversarului, FCSB poate umple stadionul din Ghencea.

Pariul lui MM Stoica cu privire la stadionul Ghencea

MM Stoica a făcut un pariu cu privire la ce s-ar întâmpla dacă FCSB ar fi lăsată să joace meciul cu CS Mioveni pe stadionul Ghencea, fiind convins că fanii ar umple arena.

ADVERTISEMENT

„Nu vreau să mă umflu, sau să pară că mă laud. Sunt 8.400 de locuri, noi doar dacă ducem Peluza Nord umplem stadionul Arcul de Triumf. Noi și la cele mai neatractive meciuri am strâns mai mulți suporteri.

Dacă noi o să fim lăsați să jucăm cu Mioveniul în Ghencea, fac pariu pe orice că avem sold out.

ADVERTISEMENT

Noi încă mai așteptăm răspunsul la solicitarea făcută pentru meciul cu Rapid, cel care a trecut. Avem mare încredere că va apărea. CSA-ul trebuie să dea răspunsul”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

Vasile Dîncu a spus cum poate FCSB să joace pe Ghencea

Vasile Dîncu a vorbit despre situația în care FCSB ar putea juca stadionul Ghencea: „Am vorbit cu prietenul meu Marcel Ciolacu, care mi-a zis că, în opinia sa, FCSB ar trebui să joace pe stadionul Steaua, pentru că este o echipă care joacă în cupele europene, o echipă importantă a noastră. 

ADVERTISEMENT

În primul rând, evident că orice club poate să solicite, să facă un contract, să închirieze Stadionul Steaua, în condițiile legale, nu atacând Ministrul Apărării în mass- media, prin punerea de presiune”.

„În noul Cod Administrativ scrie că orice bun care aparține Armatei trebuie închiriat numai cu Hotărâre de Guvern. Stadionul Steaua este unitate militară. 

ADVERTISEMENT

Există în acest moment un litigiu între FCSB și Steaua. Până nu se definitivează totul, suntem într-o situație confuză. Am discutat și cu Jandarmeria, în eventualitatea în care FCSB va ajunge să joace în Ghencea”, a mai spus Vasile Dîncu.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1.95 este cota pentru „nu marchează ambele echipe” la Oțelul Galați – FCSB. Vezi toate cotele aici!

ADVERTISEMENT