Sport

Pariul nebun făcut de Horia Ivanovici cu Dumitru Dragomir, în direct! La mijloc este Edi Iordănescu: care e miza! „Scoate banu’!”

Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir au făcut un pariu nebun în direct la MAX Profețiile lui Mitică. La mijloc este Edi Iordănescu.
30.06.2024 | 14:27
Pariul nebun facut de Horia Ivanovici cu Dumitru Dragomir in direct La mijloc este Edi Iordanescu care e miza Scoate banu
Pariul nebun făcut de Horia Ivanovici cu Dumitru Dragomir, în direct! La mijloc este Edi Iordănescu: care e miza! „Scoate banu'!”. Sursa foto: Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Contractul lui Edi Iordănescu cu naționala României va expira după turneul final din Germania, iar selecționerul nu s-a decis încă dacă va semna sau nu prelungirea cu Federația Română de Fotbal.

Pariul nebun făcut de Horia Ivanovici cu Dumitru Dragomir, în direct! La mijloc este Edi Iordănescu: care e miza! „Scoate banu’!”

Multe voci spun că Edi Iordănescu nu și-ar prelungi contractul cu naționala României de fotbal pentru că ar fi nemulțumit cu salariul oferit de Răzvan Burleanu, președintele fotbalului românesc.

ADVERTISEMENT

În cadrul emisiunii MAX Profețiile lui Mitică, Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir, gazde show-ului marca FANATIK, au încercat să anticipeze salariul pe care Răzvan Burleanu ar fi dispus să il acorde lui Edi Iordănescu, ba chiar au pus și un pariu.

Dumitru Dragomir: „Edi trebuie felicitat. Jos pălăria! Îi dau un milion lui Edi Iordănescu ca să-l țină la națională”.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici: „Nu-i dă niciodată! 25.000 de euro e maximul la națională”.

Dumitru Dragomir: „Tu cu cine vorbești aici, eu știu mai bine!”.

Horia Ivanovici: „Facem pariu? Pe ce vrei tu facem pariu că nu-i dă un milion de euro. Edi nu primește contrat mai mult de 30.000 de euro pe contract. Scoate banu’!”.

Dumitru Dragomir: ”Facem pariu pe o masă că ia peste 360.000 pe an. Facem pe o masă bogată. Cum să nu-i dea când el a produs bani”, a fost pariul celor doi din cadrul emisiunii MAX Profețiile lui Mitică.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir: „Edi Iordănescu nu acceptă salariu de 500.000 de euro pe an!”

În cadrul aceleiași emisiuni, care se vede în fiecare zi de luni, de la ora 13:30, pe site-ul FANATIK.RO, în timpul sezonului regulat, dar și la o zi după meciurile echipei naționale de fotbal a României, Dumitru Dragomir a declarat că Edi Iordănescu nu ar accepta un salariu mai mic de 1.000.000 de euro pe an.

„Să nu-i dea trei milioane pe ani, să-i dai măcar un milion. El nu rămâne nici pe salariu de 500.000! Edi pleacă daca îi da salariul ăsta. Îl și jignește. Termină pe locul 1 în grupă și tu îi dai 25.000?

ADVERTISEMENT

Păi nu ai valoare nici ca țară așa. Te faci și pe tine de râs. Nici eu n-as fi mulțumit, ca român. Asta e o meserie plătită la nivelul băncilor globale.

Unde vezi tu un stadion de 90.000 de suflete care să stea în ploaie sau în furtună pentru a vedea o echipă de fotbal? Doar la noi”, a mai spus fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a României.

  • 1,36 este cota MAXBET pentru pronosticul „total goluri 2-5” la meciul România – Olanda din optimile de finală ale Euro 2024

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI

ADVERTISEMENT
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită...
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită pentru străini pe internet”
Ianis Hagi, nunta anului: cât îl costă pe tricolor marele eveniment. A vândut...
Ianis Hagi, nunta anului: cât îl costă pe tricolor marele eveniment. A vândut drepturile de televizare
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
O fotografie incredibilă surprinde glonţul zburând pe lângă capul lui Donald Trump. I-a...
O fotografie incredibilă surprinde glonţul zburând pe lângă capul lui Donald Trump. I-a străpuns urechea dreaptă: "Am auzit un şuierat, împuşcături"
Irinel Columbeanu, descris în șase cuvinte de fiica lui! Ce a spus a...
Irinel Columbeanu, descris în șase cuvinte de fiica lui! Ce a spus a spus Irina despre fostul milionar, ajuns falit și în azil
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în...
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în rochie de mireasă și ce tradiții se țin în acest moment la Constanța | VIDEO
Cel mai mare eșec din viața lui Hagi. Un divorț uluitor
Cel mai mare eșec din viața lui Hagi. Un divorț uluitor
Cum s-a îmbrăcat soacra lui Ianis Hagi la nuntă. Invitații au întors capul...
Cum s-a îmbrăcat soacra lui Ianis Hagi la nuntă. Invitații au întors capul după ea / GALERIE FOTO
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o...
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o justificare pentru ce va face cu democrația dacă ajunge președinte?”
Test de inteligență pentru oamenii cu o minte sclipitoare. Mută un băț de...
Test de inteligență pentru oamenii cu o minte sclipitoare. Mută un băț de chibrit pentru a rezolva ecuația