Pariuri sportive

Pariul zilei vă aduce profit dacă mizați pe golgheterul de la EURO 2024. Cine le-a luat fața lui Mbappe și Kane

O parte interesantă de la EURO 2024 o reprezintă titlul de golgheter, iar FAVBET propune pariul zilei după încheierea optimilor de finală.
03.07.2024 | 19:47
Pariul zilei va aduce profit daca mizati pe golgheterul de la EURO 2024 Cine lea luat fata lui Mbappe si Kane
O parte interesantă de la EURO 2024 o reprezintă titlul de golgheter, iar FAVBET propune pariul zilei după încheierea optimilor de finală. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Campionatul European de Fotbal din Germania se pregătește de partidele din sferturile de finală, însă până atunci sunt 2 zile de pauză în care se poate face profit cu pariurile zilei de la FAVBET dacă vor exista alegeri inspirate.

Titlul de golgheter aduce pariul zilei de la EURO 2024

Sita a cernut la EURO 2024, iar în turneu au rămas cele mai bune 8 echipe ale bătrânului continent. Toți ochii sunt ațintiți către bătăliile care vor urma, însă un alt duel ce se anunță pasionant este cel pentru titlul de golgheter, iar FAVBET vine cu o ofertă generoasă pentru pariul zilei.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că s-a ajuns la faza sferturilor de finală, nu putem spune că există un jucător care să fi atras atenția în mod deosebit. Jucătorii care erau așteptați să domine topul marcatorilor ori au dezamăgit, ori s-au pus în slujba echipei și nu au marcat pe cât se așteptau fanii.

În aceste condiții, după încheierea optimilor de finală avem în fruntea clasamentului un cvartet format din Cody Gakpo (Olanda), Georges Mikautadze (Georgia), Jamal Musiala (Germania) și Ivan Schranz (Slovacia), toți cu câte 3 goluri. De remarcat este faptul că dintre aceștia, doar Gakpo și Musiala au rămas în competiție.

ADVERTISEMENT

În spatele lor vine un grup mare de jucători care au punctat de câte două ori, dintre care se remarcă Jude Bellingham, Harry Kane sau Kai Havertz. În aceste condiții, principalul favorit la FAVBET pentru câștigarea titlului de golgheter este Gakpo, cu o cotă de 5,00.

Olandezul care a spulberat visurile de mărire ale naționalei României este urmat de Musiala, cotă 6,00, și Kane, cotă 6,50. La cotă 10,00 se află Havertz și Kylian Mbappe, deși starul Franței nu a punctat decât o singură dată până acum.

ADVERTISEMENT

Variante bune cu cote mai mari

Jude Bellingham, omul care a salvat onoarea Angliei la ultima fază din optimea de finală cu Slovacia și a trimis meciul în prelungiri, are o cotă de 12,00 pentru a ieși golgheter la Campionatul European.

Următorii pe listă sunt olandezul Donyell Malen, autorul unei ”duble” în fața României, și germanul Niclas Fullkrug, marcator și el a două goluri până acum, care au o cotă de 15,00, iar ultima variantă rezonabilă o reprezintă spaniolul Fabian Ruiz, cu o cotă de 20,00.

ADVERTISEMENT

La fel de adevărat că cine vrea să facă un profit realmente remarcabil poate alege și alte variante din gama largă pusă la dispoziție de FAVBET. De exemplu, atacantul francez Olivier Giroud, care a prins doar câteva minute la EURO 2024 și care nu a marcat până acum, are cea mai mare cotă: 90,00.

  • 25,00 este cota oferită de FAVBET pentru ca Memphis Depay să iasă golgheterul Campionatului European din Germania

ADVERTISEMENT