VIDEO | Cele mai frumoase 10 goluri din Liga 1 Betano

Mirela Apostol   
in Pariuri sportive
01/02/2018, 19:06
VIDEO | Cele mai frumoase 10 goluri din Liga 1 Betano

Înainte de reluarea campionatului, Betano.com, sponsorul oficial al Ligii 1, vă prezintă un top 10 al celor mai frumoase reuşite. 

Sezonul de toamnă a început şi s-a terminat cu goluri de la mare distanţă. În prima etapă, Cristi Ganea a înscris din lovitură liberă de la peste 30 metri, în timp ce în ultima am văzut şutul lui Căpăţână din zona băncilor de rezerve. Fazele fixe oferă întotdeauna goluri frumoase, după cum au demonstrat şi Mitriţă sau Budescu, cu golul extrem de rar direct din corner. Am avut parte şi de „bombe” de la distanţă, precum şi execuţii de fineţe, ca cea a lui Gnohere din acest top. 

Gnohere e al patrulea în topul celor mai frumoase goluri, dar conduce clasamentul marcatorilor. El şi Ţucudean sunt favoriţii favoriţii la titlul de golgheter, cu cotă 3.00!
Mai sunt câteva întrebări la care vom afla răspunsul în cele patru etape rămase din sezonul regulat, dintre care cea mai importantă e cine va merge în playoff. Astra, Botoşani, Viitorul şi Dinamo sunt despărţite de 3 puncte şi se bat pe trei locuri, însă Poli Iaşi poate intra şi ea în ecuaţie, fiind la 4 lungimi de locul 6.


Unele calcule se pot simplifica încă din acest weekend, când avem două meciuri importante: Viitorul – Astra şi Dinamo – Craiova. Botoşani poate profita de program, moldovenii primind vizita lui Juventus Bucureşti. Primele două clasate au, şi ele, adversari din partea de jos a clasamentului: FCSB joacă la Mediaş iar CFR acasă cu Chiajna.

Pe Betano, cele mai tari meciuri au cele mai mari cote. Toate derby-urile din Liga 1 beneficiază de marjă 0% la pariurile din piaţa 1X2!

Ştirea MOMENTULUI

Rakitic îi “înţeapă” pe francezi. “Au marcat patru goluri, doar trei ale lor”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.