Pariuri sportive

Cum stă FCSB faţă de forţele din Europa League

FCSB poate merge din nou în optimile Europa League. În ciuda succesului din tur cu Lazio, casele de pariuri îi dau şansa a doua diseară: cota de calificare e 2.30, nu departe de a italienilor, care au 1.62.
22.02.2018 | 14:49
Cum sta FCSB fata de fortele din Europa League

FCSB poate merge din nou în optimile Europa League. În ciuda succesului din tur cu Lazio, casele de pariuri îi dau şansa a doua diseară: cota de calificare e 2.30, nu departe de a italienilor, care au 1.62.Pentru câştigarea competiţiei, roş-albaştrii au o cotă uriaşă: 100, în timp ce adversarii de azi au 17.

Lazio – FCSB, cote şi pariuri live (22.02.2018, ora 20:00)

Conform cotelor, cele mai mari şanse să ridice cupa le are Atletico Madrid. Spaniolii au cota 4, fiind urmaţi de Arsenal – 5.50, Dortmund şi Leipzig – ambele 12. AC Milan e a cincea, cu 15, iar apoi vine Lazio Roma cu 17. FCSB, cu o cotă de 100, e pe locul 20 conform bookmakerilor. Diferenţa e explicabilă. Valoarea lotului lui Atletico, principala favorită, e de 25 ori mai mare decât a jucătorilor lui Dică. Doar Antoine Griezmann, vedeta spaniolilor, face 100 milioane de euro! Francezul e fotbalistul cu cea mai mare cotă de piaţă din Europa League. În top 10 e şi un jucător de la Lazio: Sergej Milinkovic-Savic, cu 55 milioane. Cel mai scump fotbalist din lotul FCSB e Constantin Budescu, cotat la 2,3 milioane €.

Cine va câştiga Europa League?

Reprezentanta României va ajunge în optimile competiţiei dacă nu pierde la mai mult de un gol. Singura excepţie ar fi la 1-0, scor care ar duce meciul în prelungiri. FCSB a fost de 5 ori în această fază a competiţiei şi s-a calificat în 3 rânduri. O singură dată au reuşit să câştige în deplasare, în 2006 cu Heerenveen. Toate celelalte 4 meciuri au fost pierdute, fără ca roş-albaştrii să marcheze.

Diseară, Nicolae Dică nu se va baza pe Alibec (accidentat), Pintilii (suspendat), Enache şi Larie (rămaşi în afar lotului). Nici Bălgrădean, transferat ieri, nu poate juca, el nefiind inclus pe lista UEFA. Un posibil 11 de start este: Vlad – Benzar, Găman, Planic, Morais – Nedelcu, Cr. Tănase – Man, Budescu, Fl. Tănase – Gnohere.

Meciul Lazio – FCSB are cele mai mari cote pe Betano şi tot aici găseşti cele mai importante jocuri din Europa cu cote cu marjă 0% pentru pariurile pe rezultatul final.

Tags: