Sport

Pariuri EURO 2020: 5 ponturi pe care merită să le încerci la Campionatul European

5 ponturi pe care fanii merită să le încerce la Campionatul European
11.06.2021 | 16:08
Pariuri EURO 2020 5 ponturi pe care merita sa le incerci la Campionatul European

EURO 2020 stârnește capacitatea fanilor de a anticipa rezultatele, iar tot mai mulți oameni joacă și la pariuri în această perioadă, din dorința de a se distra și mai mult cu ocazia turneului continental. Iar dacă îți dorești o sursă de inspirație, iată 5 ponturi de la EURO 2020 menite să te ajute.

1. Kevin De Bruyne să fie cel mai bun pasator de la EURO 2020 (cotă 12,00)

Jucătorul belgian este unul dintre cei mai buni pasatori din istoria recentă, iar cifrele sale spun totul despre abilitatea de a-și pune colegii în valoare. În cele 180 de meciuri disputate în Premier League, De Bruyne a oferit 78 de pase decisive, ceea ce spune totul. În ultimul sezon, el a oferit 12 pase decisive în Premier League. În aceste condiții, acest pariu merită luat în seamă pentru cei care vor să joace la pariuri pe EURO 2020, mai ales că are o cotă foarte bună, de 12,00 la pariuri fotbal. În plus, De Bruyne face parte și dintr-o națională care are șanse mari să ajungă departe la EURO 2020, ceea ce înseamnă că jucătorul lui Manchester City va avea la dispoziție mai multe meciuri să-și arate calitățile de pasator.

2. Italia să câștige Grupa A (cotă 1,50)

Italia este într-o grupă facilă, alături de Elveția, Turcia și Țara Galilor. În plus, are și avantajul că va juca acasă, pe Stadio Olimpico. Italienii s-au calificat la EURO 2020 fără probleme, din postura de câștigători ai grupei J. Ei au o tradiție continentală puternică, fiind prezenți deja de 10 ori la Campionatul European. De altfel, Italia a și câștigat o dată EURO, în 1968. În schimb, celelalte echipe nu au o tradiție atât de bogată, cel mai bun rezultat al lor fiind semifinalele pentru Turcia (2008) și Țara Galilor (2016) și o optime de finală pentru Elveția (2016). În aceste condiții, pentru pasionații de ponturi pariuri EURO 2020 cota de 1.50 este excelentă.

3. Danemarca să fie cea mai bună dintre țările nordice (cotă 1,55)

Trei țări nordice sunt calificate la EURO 2020: Danemarca, Suedia și Finlanda. Dintre acestea, danezii au cele mai bune șanse să ajungă cel mai departe. Fac parte dintr-o grupă cu Belgia, Rusia și Finlanda și vor disputa toate meciurile pe teren propriu, la Copenhaga. În plus, au și un lot valoros, în care se remarcă jucători precum Martin Braithwaite, Christian Eriksen, Yussuf Poulsen, Simon Kjaer, Andreas Christensen și Kasper Schmeichel. În schimb, Suedia l-a pierdut și pe Kulusevski pentru meciurile de început, după accidentarea lui Zlatan Ibrahimovic, în timp ce Finlanda nu are experiență la acest nivel.

4. Olanda să câștige Grupa C (cotă 1,49)

Batavii au trecut peste rezultatele mai slabe din ultimii ani și au o nouă generație excelentă și foarte talentată. În plus, Olanda are o grupă foarte ușoară, cu echipe precum Austria, Ucraina și Macedonia de Nord. La aceste lucruri se adaugă și faptul că Olanda va juca acasă în faza grupelor, ceea ce reprezintă încă un avantaj. E greu de crezut că Austria, Ucraina și Macedonia de Nord le vor putea pune probleme batavilor, astfel că 1,49 este o cotă foarte bună pentru acest pariu.

5. Franța să câștige EURO 2020 (cotă 5,60)

Generația actuală a Franței este una fantastică. În plus, echipa are și un grup unit, iar dovadă stau rezultatele înregistrate în ultima perioadă. Franța este campioana mondială din 2018, iar în 2016 a disputat finala Campionatului European, pe care a pierdut-o în meciul cu Portugalia. Chiar și așa, francezii au un lot extraordinar, în care aproape oricare jucător poate fi titular fără probleme. De altfel, Franța este în acest moment și principala favorită la câștigarea EURO 2020, având cota 5.60.

Cotele prezentate în acest articol sunt din oferta agenției NetBet Sport. Pe lângă oferta de pariuri, la acest operator te poți bucura de cele mai noi păcănele online, jocuri de casino și mese de poker pe internet.

Tags: