Pariuri sportive

După ce a pierdut cu 5-0 în tur, Liverpool are şansa revanşei cu Manchester City

Duminica, pe Anfield, tot in Premier League, Liverpool are sanse revansei dupa acel scor zdrobitor din meciul tur.
12.01.2018 | 10:51
Dupa ce a pierdut cu 50 in tur Liverpool are sansa revansei cu Manchester City

In septembrie 2017, Liverpool era invinsa cu un neverosimil 0-5 in deplasarea de pe terenul celor de la Manchester City. Duminica, pe Anfield, tot in Premier League, Liverpool are sanse revansei dupa acel scor zdrobitor din meciul tur. Problema este ca adversarii vin din postura de lider autoritar. “Cetatenii” au un sezon fantastic, avand deja 15 puncte avans in clasament. Aparent, nu mai pot pierde primul loc si vor deveni campioni.

Liverpool – Manchester City, derby-ul etapei in Premier League, va fi un test important pentru ambele formatii. Aflata pe locul 4 in clasament, echipa din Liverpool este neinvinsa in ultimele 14 meciuri de campionat jucate acasa impotriva celor de la Manchester City, avand chiar patru victorii consecutive in precedentele patru intalniri. Acum, cota este 3,20 pentru meci castigat de gazde, in timp ce oaspetii sunt favoriti – cota 2,23. Manchester City nu are nevoie mare de victorie, insa o echipa de aceasta talie joaca orice meci la intensitate maxima; fiecare punct castigat inseamna bani, dincolo de orice, iar obiectivul trebuie securizat cat mai bine.

La nivel general, din 41 de meciuri, 18 au fost castigate de Liverpool, 8 de Manchester City, iar 5 s-au terminat la egalitate. La casa de pariuri online Unibet, cota este 1,40 pentru situatia in care ambele echipe marcheaza – scenariu foarte posibil. O alta optiune interesanta la pariuri: cota 2,23 pentru mai mult de 3,5 goluri in partida.

Pasionatii de pariuri sportive au si alte meciuri interesante in acest week-end in campionatul Angliei. Tottenham Hotspur (locul 5 in clasament) primeste vizita celor de la Everton (locul 9). Gazdele sunt clar favorite (cota 1,26, fata de 13,50), dar un astfel de meci aparent dezechilibrat poate fi o oportunitate pentru pariori.

Tottenham Hotspur nu a pierdut in niciunul din ultimele 10 meciuri din campionatul Angliei jucate contra lui Everton. Mai mult decat atat, Everton nu se descurca deloc bine in deplasare – a acumulat doar 8 puncte din cele 24 castigate pana acum in acest sezon. Tinand cont ca in tur scorul a fost 3-0 pentru oaspeti, acum se poate paria pe numarul de goluri marcate de gazde: cota 2,20 pentru peste 2,5 reusite. Interesant ar fi si un pariu pe scor exact, ca in meciul precedent, 3-0: cota 7,00.