11-le Superstarurilor americane de import

Ionut Neamţu    Razvan Nicolae   
in Pariuri sportive
06/04/2018, 13:21
11-le Superstarurilor americane de import

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Betano, operatorul digital de pariuri, vă prezintă un prim 11 ideal al superstarurilor din Major League Soccer.

Eforturile americane de a aduce „soccerul” la acelaşi nivel cu sporturi precum baseball, baschet sau fotbal american continuă. Avalanşa de superstaruri internaţionale a început după 1994, când Statele Unite au organizat Campionatul Mondial, şi continuă până în prezent. Deşi formula găsită seamănă cu cea folosită în Golf sau, mai recent, în China, foarte rar se întâmplă ca marii jucători ajunşi în MLS să fie doar în vacanţă.

Venirea lui Zlatan la LA Galaxy e cea mai recentă într-o serie de mari jucători care trec Atlanticul pe final de carieră. Suedezul a impresionat încă înainte să meargă la vreun antrenament, prin modul găsit pentru a îşi anunţa venirea: a cumpărat o pagină din LA Times pe care doar a scris „Los Angeles, cu placăre.” şi a adăugat semnătura sa. Prima apariţie pe teren a clarificat, dacă mai era nevoie, că Zlatan nu s-a oprit. Două goluri în derby-ul local cu LA City au adus victoria echipei, primul dintre ele fiind un voleu de la 40 metri.

Ce CV-uri au, însă, cei mai mari 11 fotbalişti din MLS?

Pe Betano.com poţi urmări toate vedetele din America! Ai streaming live şi peste 100 pariuri disponibile la fiecare meci!

Tim Howard – are 399 meciuri (şi un gol!) în 13 ani de Premier League, unde a fost votat în echipa sezonului în 2004. Peste 100 selecţii în naţionala Statelor Unite.

Gregory van der Wiel – de 2 ori campion al Olandei cu Ajax şi de 4 ori al Franţei cu PSG, plus o medalie de argint la Campionatul Mondial din 2010.

Laurent Ciman – cel mai bun fundaş din MLS în primele două sezoane acolo, a făcut parte din lotul Belgiei la CM 2014 şi EURO 2016.

Ashley Cole – de două ori în echipa anului UEFA, votat cel mai bun fundaş stânga al primelor 20 sezoane de Premier League. Trei titluri de campion al Angliei, o Ligă a Campionilor, o Ligă Europa şi peste 100 meciuri în naţionala engleă.

Bastian Schweinsteiger ­– „motorul” naţionalei Germaniei peste 10 ani, cu 121 selecţii. Are peste 20 trofee câştigate, cele mai importante fiind Mondialul din 2014 şi Liga Campionilor din 2013 cu Bayern.

Carlos Vela – 66 goluri în 218 meciuri pentru Sociedad în La Liga şi 18 în 63 în naţionala Mexicului, unde va fi titular şi la Mondialul din Rusia.

Sebastian Giovinco – finalist la EURO 2012 cu Italia şi 9 ani la Juventus, cu care a fost de două ori campion. Votat în echipa sezonului în MLS în toate cele 3 sezoane petrecute acolo.

Giovani dos Santos – crescut de La Masia, mexicanul a jucat pentru Barcelona sau Tottenham dar singurele trofee au fost cu naţionala Mexicului, unde a depăşit suta de selecţii.

Clint Dempsey – golgheterul all-time al Statelor Unite, cu 57 goluri în 141 meciuri. A jucat în Premier League, la Fulham şi Tottenham, iar cu primii a ajuns în finala Europa League din 2010.

Zlatan Ibrahimovic – peste 30 trofee la nivel de club, din care lipseşte doar Liga Campionilor. Golgheter la Juventus, Inter, Barcelona, Milan, PSG şi Man United, unul dintre cei mai buni fotbalişti din lume ai ultimilor 10 ani.

David Villa – campion european şi mondial cu Spania, fiind golgheterul all-time al Furiei Roja. 186 goluri în La Liga, 3 campionate câştigate şi o Ligă a Campionilor.

Închide ×