Fotbal international

Pariuri mondiale la meciul Olanda – Argentina. Tactica lui Louis van Gaal sau geniul lui Leo Messi?

Au mai rămas doar 8 echipe la turneul final, iar un meci Olanda - Argentina este un afiș în orice moment. Așa că Betano a pregătit o ofertă top de Pariuri Mondiale.
08.12.2022 | 17:30
Pariuri mondiale la meciul Olanda  Argentina Tactica lui Louis van Gaal sau geniul lui Leo Messi
Au mai rămas doar 8 echipe la turneul final, iar un meci Olanda - Argentina este un afiș în orice moment. Așa că Betano a pregătit o ofertă top de Pariuri Mondiale. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Am rezumat această partidă la un duel între tacticianul Louis van Gaal, omul din umbră al batavilor, și Lionel Messi, starul în care fanii ”pumelor” își pun speranța pentru câștigarea trofeului pentru a treia oară în istorie. Rămâne de văzut cine va avea de câștig de cauză.

Olanda – Argentina și Pariurile Mondiale oferite de Betano

Întâlnirea Olanda – Argentina, din sferturile de finală ale turneului din Qatar, se va desfășura vineri, 9 decembrie, de la ora 21:00, pe Lusail Iconic Stadium, iar Betano pune la bătaie o ofertă de Pariuri Mondiale pe măsura evenimentului.

ADVERTISEMENT

”Portocala mecanică” a venit la Cupa Mondială fără să fie inclusă între favoritele la câștigarea trofeului, a ajuns fără emoții în această fază, beneficiind de adversari accesibili și strălucind doar pe alocuri în meciurile jucate până acum.

De partea cealaltă, sud-americanii își pun toate speranțele în geniul lui Lionel Messi. După înfrângerea surprinzătoare în fața Arabiei Saudite, Argentina și-a ridicat nivelul, însă pare că este mult prea dependentă de liderul ei.

ADVERTISEMENT

Acest joc va depinde foarte mult de cum va gândi selecționerul Louis van Gaal sistemul pentru a-l anihila pe Messi. Dacă va găsi soluția perfectă, atunci Olanda are șanse importante de a pătrunde în careul de ași. Pentru acest joc vă propunem varianta ”1 solist”, care are la Betano o cotă de 3,45.

Defensivele vor decide semifinalista

Olanda și Argentina sunt două formații create natural pentru a juca ofensiv și a face spectacol, chiar dacă la această Cupă Mondială acest lucru s-a întâmplat doar pe alocuri. Acum, când miza este din ce în ce mai mare, este greu de crezut că se va risca prea mult.

ADVERTISEMENT

Așteptăm un joc extrem de tacticizat din partea lui Van Gaal, în timp ce Scaloni nu are altă variantă decât să încerce să găsească cheia defensivei și apoi să spere de la Messi. Așa că un pronostic interesat este ”sub 1,5 goluri”, care are o cotă de 2,75 la Betano.

Este clar faptul că din punct de vedere defensiv Olanda este peste adversara sa. Virgil van Dijk și Nathan Ake dau mai multă siguranță în acest moment decât perechea Cristian Romero – Nicolas Otamendi, deși și argentinienii știu ce înseamnă bătăliile grele din Premier League.

ADVERTISEMENT

Tensiunea va domni la Lusail. Și în special va apăsa pe umerii sud-americani care vor să-i ofere lui Messi o ieșire spectaculoasă din scenă. Deși sunt două echipe uriașe ale fotbalului, nu ar trebui să ne așteptăm la artificii, cel puțin nu de la început. Pariul nostru este ”x la pauză”, care are la Betano o cotă de 1,90.


  • Cotă BETANO pentru Olanda – Argentina: 2,30 este cota pentru „sub 0,5 goluri în prima repriză”. Vezi toate cotele aici!

ADVERTISEMENT