Sport

Pariuri Mondiale pe goluri la meciul Anglia – SUA. Trupa lui Southgate pregătește un nou spectacol

Cel mai așteptat meci al primei zile din etapa a 2-a a grupelor de la Cupa Mondială este Anglia - SUA, care promite un show de zile mari.
24.11.2022 | 18:02
Pariuri Mondiale pe goluri la meciul Anglia  SUA Trupa lui Southgate pregateste un nou spectacol
Cel mai așteptat meci al primei zile din etapa a 2-a a grupelor de la Cupa Mondială este Anglia - SUA, care promite un show de zile mari. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Formația lui Gareth Southgate a dat un adevărat recital ofensiv în partida cu Iranul și s-a înscris pe lista marilor favorite la câștigarea trofeului.

Anglia – SUA, duel istoric la Cupa Mondială

Întâlnirea Anglia – SUA, din etapa a 2-a a Grupei B de la Cupa Mondială din Qatar, se va disputa vineri, 25 noiembrie, de la ora 21:00, pe Al Bayt Stadium din Al Khor, iar Betano ne răsfață cu o pleiadă de cote interesante.

ADVERTISEMENT

Este clar că britanicii pleacă din postura de mari favoriți, însă ”frații” mai puțin pricepuți la acest sport vor să dea marea lovitură, după ce au fost foarte aproape de o victorie și la debutul împotriva Țării Galilor.

Însă, efortul depus în primul joc, dar mai ales diferența clară de valoare nu sunt de partea americanilor, iar ”leii” par mai înfometați decât oricând și vor să readucă trofeul ”acasă” după o pauză de 56 de ani.

ADVERTISEMENT

Băieții lui Gareth Southgate mai au un motiv pentru care vor în mod expres victoria în partida de vineri. Trei puncte în fața americanilor ar însemna calificarea în optimi și din această cauză vom alege să mizăm pe varianta ”1 solist”, care are o cotă de 1,60 la Betano.

Fanii englezi visează cu ochii deschiși

Nord-americanii au arătat un fotbal plăcut în prima repriză cu Țara Galilor, atunci când au strălucit starurile Christian Pulisic și Timothy Weah, nimeni altul decât fiul fostului mare atacant George Weah, dar în partea secundă au arătat multă vulnerabilitate.

ADVERTISEMENT

Iar Anglia asta așteaptă. Jucători precum Kane, Saka, Foden, Grealish, Rashford sau Sterling nu vor ierta o defensivă nesigură, așa cum s-a întâmplat și cu cea a Iranului. De aceea, vă sugerăm pronosticul ”peste 2,5 goluri”, cu o cotă la Betano de 1,87.

Dacă fanii englezi au părut extaziați de debutul naționalei la Cupa Mondială și au început deja să cânte celebrul refren ”It’s coming home”, sunt și voci care spun că adversarul a fost mult prea modest și nu ar trebui să existe atât de mult entuziasm.

ADVERTISEMENT

Însă, ceea ce încântă cel mai mult este faptul că jucătorii englezi par într-o formă excelentă și dispuși să nu facă niciun fel de cadou. Deși aflat într-un con de umbră cu Manchester United, Marcus Rashford arată transformat total la națională. Așa că varianta ”Marcus Rashford marchează oricând” este de luată în seamă, mai ales că Betano oferă o cotă de 2,27.

ADVERTISEMENT

Tags: