Fotbal international

Pariuri Mondiale pe goluri la meciul Coreea de Sud – Portugalia. Lusitanii joacă de plăcere

Coreea de Sud - Portugalia este o partidă cu miză importantă doar pentru asiatici, dar oferta Betano de Pariuri Mondiale este una impresionantă.
01.12.2022 | 16:50
Pariuri Mondiale pe goluri la meciul Coreea de Sud  Portugalia Lusitanii joaca de placere
Coreea de Sud - Portugalia este o partidă cu miză importantă doar pentru asiaticii, dar oferta Betano de Pariuri Mondiale este una impresionantă. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Portugalia și-a asigurat biletele pentru optimile de finală după o victorie facilă în fața Uruguayului, în urma unei „duble” a lui Bruno Fernandes.

Ofertă generoasă de Pariuri Mondiale la Coreea de Sud – Portugalia

Întâlnirea Coreea de Sud – Portugalia, din ultima etapă a Grupei H de la turneul final din Qatar, se va desfășura vineri, 2 decembrie, de la ora 17:00, pe „Education City Stadium” din Al Rayyan, iar Betano pune la bătaie o ofertă excelentă de Pariuri Mondiale.

ADVERTISEMENT

După un început poticnit în care au învins cu greu arțăgoasa echipă a Ghanei, lusitanii au făcut un joc mult mai solid în fața Uruguayului și au obținut calificarea mai departe. În plus, sunt în proporție foarte mare câștigători ai Grupei H.

În aceste condiții, selecționerul Fernando Santos își va permite să-și odihnească vedetele în ultimul meci din grupă. Este o veste cu două tăișuri pentru sud-coreeni, care sunt obligați să câștige pentru a spera la poziția secundă.

ADVERTISEMENT

De ce spunem asta? Pentru că rezervele Portugaliei sunt la un nivel extrem de ridicat și vor încerca să arate că merită să prindă un loc în primul ”11” în următoarele partide. De aceea, alegem varianta ”2 solist”, care are la Betano o cotă de 1,78.

Sud-coreenii, o singură șanșă pentru optimi

După un 0-0 anost cu Uruguayul, asiaticii au ieșit la joc în fața Ghanei și așa a apărut un meci spectaculos, cu răsturnări de situație. Chiar dacă au pierdut, oamenii lui Paulo Bento au lăsat o impresie plăcută, cel puțin pe fază ofensivă.

ADVERTISEMENT

Cum spuneam, sud-coreenii sunt obligați să ia cele 3 puncte pentru a intra în calculele calificării și asta înseamnă că vor risca foarte mult. Portughezii abia așteaptă spații și e posibil să avem o nouă partidă generoasă. Așa că vă propunem pronosticul ”peste 3,5 goluri”, care are o cotă de 3,10 la Betano.

Bătălia pentru locul secund este una aprigă în Grupa H, iar sud-coreenii, pe lângă faptul că trebuie să învingă mult mai bine cotată națională a Portugaliei, vor fi cu o ureche și pe întâlnirea dintre Ghana și Uruguay.

ADVERTISEMENT

Pentru ca asiaticii să poată spera la optimi este nevoie ca ghanezii să nu câștige, dar până acolo e cale lungă. Deoarece portughezii sunt capabili de lucruri mari și cu echipa a doua. O altă variantă interesantă este ”X la pauză”, care are la Betano o cotă de 2,25.


  • Cotă BETANO pentru Coreea de Sud – Portugalia: 3,70 este cota pentru „Portugalia câștigă la o diferență de un singur gol”. Vezi toate cotele aici!

ADVERTISEMENT
Tags: