Fotbal international

Pariuri Mondiale pe întâlnirea Argentina – Franța. Ultimul bal pentru Lionel Messi

După o lună plină de meciuri, turneul final a ajuns la cel mai important moment: finala Argentina - Franța. Iar Betano a pregătit o ofertă impresionantă de Pariuri Mondiale.
17.12.2022 | 16:55
Pariuri Mondiale pe intalnirea Argentina  Franta Ultimul bal pentru Lionel Messi
După o lună plină de meciuri, turneul final a ajuns la cel mai important moment: finala Argentina - Franța. Iar Betano a pregătit o ofertă impresionantă de Pariuri Mondiale. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Europenii speră să-și apere trofeul cucerit în urmă cu 4 ani, în timp ce sud-americanii visează să-l vadă pe Leo Messi campion mondial la ultimul său meci la un turneu final.

Argentina – Franța vine cu Pariuri Mondiale de top

Întâlnirea Argentina – Franța, marea finală a Cupei Mondiale din Qatar, se va disputa duminică, 18 decembrie, de la ora 17:00, pe Lusail Iconic Stadium, iar Betano oferă o gamă largă de Pariuri Mondiale.

ADVERTISEMENT

Așa cum se spune de obicei, într-o finală nu există o favorită certă. Așa stau lucrurile și de această dată, fiecare formație având atuurile sale. Argentina a început cu stângul competiția fiind învinsă de Arabia Saudită, iar de atunci fiecare joc a devenit o mică finală.

Conduși magistral din teren de excepționalul Lionel Messi, sud-americanii au crescut de la meci la meci și au început să spere. Visul de a-l ridica pe Messi la gradul de zeu alături de Diego Maradona depinde acum doar de finala cu Franța.

ADVERTISEMENT

Campioana mondială en-titre a arătat că este o formație solidă, deși nu a strălucit decât pe alocuri, și care știe să sufere în momentele importante. Da, Franța este cu adevărat o echipă, dar geniul lui Messi poate înclina oricând balanța. Vom alege să mizăm pe varianta ”1 solist”, care are la Betano o cotă de 2,72.

Duel pasionant între Messi și Mbappe

Ambele formații beneficiază de jucători geniali care pot oricând să inventeze ceva spectaculos. Va fi o adevărată plăcere să-i vedem la lucru pe Messi, Alvarez, Mbappe, Griezmann sau Dembele, însă miza ar putea să-i facă să fie mult mai precauți de această dată.

ADVERTISEMENT

La mijlocul terenului va fi o încleștare titanică, iar defensivele trebuie să se ridice la înălțime. Este clar că va fi o partidă echilibrată în care micile detalii vor face diferența. Un pariu interesant este ”total cornere: peste 7,5”, care are o cotă de 1,72 la Betano.

Finala dintre Argentina și Franța se poate reduce și la un duel titanic între liderii Leo Messi și Kylian Mbappe, colegi la PSG. Primul vrea să devină campion mondial în premieră și să-și mențină cumva supremația fotbalistică, în timp ce lupul tânăr vrea scaunul de ”rege” și al doilea trofeu mondial.

ADVERTISEMENT

Ambii au marcat de câte cinci ori la acest turneu final și sunt lideri în clasamentul golgheterilor, astfel că există o nouă bătălie interesantă între ei. În aceste conții alegem pronosticul ”Lionel Messi marchează oricând”, care are la Betano o cotă de 2,62.


  • Cotă BETANO pentru Argentina – Franța: 1,87 este cota pentru „x la pauză”. Vezi toate cotele aici!

ADVERTISEMENT