Fotbal international

Pariuri Mondiale pe întâlnirea Brazilia – Coreea de Sud. Sud-americanii domină autoritar la toate capitolele

Unul dintre cele mai dezechilibrate meciuri din optimi este Brazilia - Coreea de Sud, dar la Betano sunt multe variante pentru Pariuri Mondiale.
04.12.2022 | 16:55
Pariuri Mondiale pe intalnirea Brazilia  Coreea de Sud Sudamericanii domina autoritar la toate capitolele
Unul dintre cele mai dezechilibrate meciuri din optimi este Brazilia - Coreea de Sud, dar la Betano sunt multe variante pentru Pariuri Mondiale. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Cvintupla campioană mondială și-a asigurat trecerea de faza grupelor după primele două meciuri, iar la înfrângerea în fața Camerunului și-a permis să facă experimente.

Brazilia – Coreea de Sud aduce o ofertă pasionantă de Pariuri Mondiale

Partida Brazilia – Coreea de Sud, din optimile de finală ale Cupei Mondiale, se va desfășura luni, 5 decembrie, de la ora 21:00, pe Stadium 974 din Doha, iar Betano vine cu multe Pariuri Mondiale.

ADVERTISEMENT

Este clar că sud-americanii sunt mari favoriți la trecerea în sferturi, mai ales că au venit cu obiectivul clar de a pune mâna pentru a șasea oară pe trofeu, dar asiaticii visează să repete performanța din 2002, când au atins semifinalele.

Selecționerul Tite a primit o veste extraordinară că îl va avea la dispoziție pe superstarul Neymar pentru întâlnirea cu sud-coreenii, iar acest lucru îi aduce puțină liniște după eșecul neașteptat în fața Camerunului.

ADVERTISEMENT

Brazilienii vor reveni la echipa care a jucat în primele două meciuri ale turneului și care a arătat o forță extraordinară, iar adversarul nu pare unul care ar putea să-i încurce. Varianta aleasă pentru acest joc este ”1 pauză / 1 final”, care are la Betano o cotă de 1,87.

Tite, probleme mari pe benzi

Deși nu a marcat decât trei goluri în faza grupelor, mult prea puțin pentru pretențiile unei formații de calibrul Braziliei, întoarcerea în primul ”11” a unor jucători precum Neymar, Raphinha, Vinicius sau Richarlison poate asigura oricând o partidă spectaculoasă.

ADVERTISEMENT

După un prim joc urât în fața Uruguayului, Coreea de Sud a lăsat deoparte defensiva și a încercat să joace fotbal. A marcat câte două goluri Ghanei și Portugaliei, iar asta arată că există calitate. De aceea, vă propunem pronosticul ”peste 2,5 goluri”, care are o cotă de 1,80 la Betano.

Veștile bune se opresc aici pentru Tite, deoarece el a pierdut doi jucători la ultima întâlnire din grupă. Gabriel Jesus și Alex Telles au devenit indisponibili pentru restul turneului, iar lateralii Danilo și Alex Sandro sunt incerți pentru optimi.

ADVERTISEMENT

Asta înseamnă că brazilienii vor avea probleme pe benzi, fiind fără fundaș stânga, iar în dreapta singurul disponibil fiind veteranul Dani Alves. Coreea de Sud poate profita de aceste găuri, mai ales că au arătat că știu să joace un fotbal în viteză. O variantă de luat în calcul ar fi ”ambele marchează”, care are la Betano o cotă de 2,25.


  • Cotă BETANO pentru Brazilia – Coreea de Sud: 1,80 este cota pentru „1 solist la pauză”. Vezi toate cotele aici!

ADVERTISEMENT
Tags: