Fotbal international

Pariuri Mondiale pe întâlnirea Croația – Belgia. Ultima șansă pentru „dracii roșii” de a prinde optimile

Croația - Belgia este meci decisiv pentru calificarea în optimi, deoarece e greu de crezut că marocanii se vor împiedica în fața Canadei, care este deja cu bagajele făcute.
30.11.2022 | 20:54
Pariuri Mondiale pe intalnirea Croatia  Belgia Ultima sansa pentru dracii rosii de a prinde optimile
Croația - Belgia este meci decisiv pentru calificarea în optimi, deoarece este greu de crezut că marocanii se vor împiedica în fața Canadei, care este deja cu bagajele făcute. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Veniți cu gândul de a profita de ultima șansă pe care unii dintre ei o au la un turneu final, belgienii au dezamăgit crunt până acum și sunt la 90 de minute de o eliminare rușinoasă.

Trei Pariuri Mondiale de la Croația – Belgia

Partida Croația – Belgia, din ultima etapă a Grupei F de la Cupa Mondială din Qatar, se va desfășura joi, 1 decembrie, de la ora 17:00, pe Ahmad bin Ali Stadium din Al Rayyan, iar Betano vine cu o ofertă impresionantă de Pariuri Mondiale.

ADVERTISEMENT

Belgia a crezut că ulciorul merge de mai multe ori la apă și după victoria chinuită în fața Canadei nu a schimbat nimic. S-a prezentat la fel de lamentabil la jocul împotriva Marocului, doar că africanii au mai multă calitate și i-au pedepsit pe europeni.

Înfrângerea a declanșat scandalul în vestiar, numele grele ale ”dracilor roșii” fiind aproape de bătaie. A fost nevoie de intervenția ”uriașului” Romelu Lukaku pentru ca lucrurile să se calmeze. Mai ales că urmează decisivul în fața Croației, nimeni alta decât vicecampioana mondială en-titre.

ADVERTISEMENT

Tocmai această descărcare nervoasă ar putea reprezenta momentul cheie pentru Belgia. Toată lumea să simtă cuțitul ajuns la os și să treacă la treabă în jocul împotriva Croației. Varianta noastră pentru această întâlnire este ”2 solist”, care are la Betano o cotă de 2,67.

Meci de totul sau nimic

Miza meciului este una uriașă, deoarece sunt șanse foarte mari ca una dintre cele două favorite ale acestei grupe să nu ajungă în optimi. Marocul are nevoie de o simplă remiză în fața Canadei pentru a merge mai departe, dar și o înfrângere la maxim două goluri i-ar fi de ajuns, cu amendamentul ca Belgia să nu bată Croația.

ADVERTISEMENT

Este clar că pentru cele două europene nu există altă varianta decât bătălia directă dinn care una se califică și alta pleacă acasă. Cel mai probabil, va fi un meci tacticizat în care nicio formație nu se va arunca orbește. De aceea, vă sugerăm pronosticul ”sub 2,5 goluri”, care are o cotă de 1,80 la Betano.

După un joc anost în fața Marocului, croații și-a revenit la viață în partida împotriva Canadei și au făcut un adevărat spectacol ofensiv, în ciuda faptului că începutul a fost unul dificil, cu gol primit în startul jocului.

ADVERTISEMENT

Oamenii lui Zltako Dalic sunt conștienți că nu vor mai avea aceleași șanse și în fața Belgiei, o echipă totuși mult mai bine așezată în teren. Ținând cont că au de partea lor și avantajul meciului egal, vom propune varianta ”X la pauză”, care are o cotă la Betano de 2,05.


  • Cotă BETANO pentru Croația – Belgia: 1,85 este cota pentru „total cornere: peste 8,5”. Vezi toate cotele aici!

ADVERTISEMENT