Fotbal international

Pariuri Mondiale pe naționala Olandei, înainte de sfertul cu Argentina. Până în ce fază va ajunge ”portocala mecanică”?

Olanda a ajuns fără mari bătăi de cap în sferturi, acolo unde o așteaptă Argentina lui Leo Messi, iar Betano vă invintă să faceți Pariuri Mondiale pe trupa lui Louis van Gaal.
07.12.2022 | 17:13
Pariuri Mondiale pe nationala Olandei inainte de sfertul cu Argentina Pana in ce faza va ajunge portocala mecanica
Olanda a ajuns fără mari bătăi de cap în sferturi, acolo unde o așteaptă Argentina lui Leo Messi, iar Betano vă invintă să faceți Pariuri Mondiale pe trupa lui Louis van Gaal. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Batavii au fost primii care au trecut de faza optimilor de finală ale Cupei Mondiale, după o victorie lejeră cu SUA, scor 3-1.

Ce șanse are Olanda să treacă de Argentina și Pariuri Mondiale de top oferite de Betano

Pentru Olanda urmează un duel infinit mai greu în fața Argentinei, în sfertul de finală programat vineri, 9 decembrie, de la ora 21:00, pe „Lusail Iconic Stadium”, iar Betano pune la bătaie o serie de Pariuri Mondiale pentru reprezentativa batavă.

ADVERTISEMENT

”Portocala mecanică” nu a reușit niciodată să pună mâna pe mare trofeu, deși a fost aproape în trei rânduri. În 1974, 1978 și 2010 a pierdut finalele jucate cu RFG, Argentina și Spania, iar în 2014 a încheiat pe ultima treaptă a podiumului.

După ce a ratat calificarea la ediția de acum 4 ani, întrebarea care se pune este unde se vor opri oamenii lui Van Gaal la turneul din Qatar. Rămâne de văzut, mai ales că până acum olandezii au avut adversari destul de facili.

ADVERTISEMENT

Cota cea mai mică este că drumul lor la această Cupă Mondială se va opri chiar în sferturile de finală, cota oferită de Betano fiind de 1,62. Cine va miza că Olanda va câștiga în premieră trofeul beneficiază de o cotă de 17,00.

Depay, șanse infime să treacă peste Gakpo

Marea surpriză de până acum din lotul lui Louis van Gaal este fără îndoială Cody Gakpo, urcat de intuitivul tehnician pe postul de atacant. Jucătorul lui PSV Eindhoven a avut prestații fantastice în faza grupelor, reușind să înscrie câte un gol în fiecare din cele trei meciuri.

ADVERTISEMENT

În optimea cu americanii a stat mai mult la cutie, însă argentinienii ar trebui să se teamă de imprevizibilul ”uriaș”. Cu cele 3 goluri marcate până acum, Gakpo este lider în clasamentul golgheterilor pentru formația olandeză, iar Betano oferă o cotă de 1,09 ca el să rămână acolo până la finalul competiției.

În spatele său sunt cinci jucători care au înscris câte odată. Este vorba de fundașii Daley Blind și Denzel Dumfries, mijlocașii Frenkie de Jong și Davy Klaassen și de atacantul Memphis Depay. Așa că șanse să fie depășit sunt destul de mici.

ADVERTISEMENT

După ce a intrat din postura de rezervă în primele două partide, Depay și-a recâștigat locul de titular și a fost omul care a deschis scorul în fața americanilor. Jucătorul Barcelonei este văzut ca principalul contracandidat al lui Depay la titlul de golgheter al Olandei la Cupa Mondială, deși este la mare distanță, Betano oferind o cotă de 12,00.


  • Cotă BETANO pentru până în ce fază a Cupei Mondiale ajunge Olanda: 3,00 este cota pentru „semifinale”. Vezi toate cotele aici!

ADVERTISEMENT