Fotbal international

Pariuri Mondiale pe partida Maroc – Portugalia. Lusitanii, mari favoriți pentru semifinale

Considerat cel mai dezechilibrat meci din sferturi, Maroc - Portugalia beneficiază de o ofertă impresionantă de Pariuri Mondiale la Betano.
09.12.2022 | 20:55
Pariuri Mondiale pe partida Maroc  Portugalia Lusitanii mari favoriti pentru semifinale
Considerat cel mai dezechilibrat meci din sferturi, Maroc - Portugalia beneficiază de o ofertă impresionantă de Pariuri Mondiale la Betano. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Lusitanii au reușit cea mai convingătoare victorie din optimi, 6-1 cu Elveția, dar în lot există un pui de scandal după ce Cristiano Ronaldo a fost scos dintre titulari.

Maroc – Portugalia, întâlnirea cu care poți da lovitura la Pariuri Mondiale

Partida Maroc – Portugalia, din sferturile de finală de la Cupa Mondială, va avea loc sâmbătă, 10 decembrie, de la ora 17:00, pe „Al Thumama” Stadium din Doha, iar Betano aduce o listă stufoasă de Pariuri Mondiale.

ADVERTISEMENT

Marocanii sunt cea mai mare surpriză de la turneul final, fiind doar a patra formație africană care atinge faza sferturilor. După ce au câștigat grupa cu Belgia și Croația, semifinalistele ediției din 2018, elevii lui Walid Regragui au dat marea lovitură în optimi eliminând Spania la loviturile de departajare.

Dincolo, portughezii au un lot de invidiat și speră că pot da marea lovitură în Qatar, la ultimul Mondial pentru Cristiano Ronaldo. Au trecut lejer de grupe, iar în optimi au făcut un adevărat spectacol ofensiv în fața Elveției.

ADVERTISEMENT

Este adevărat că scoaterea din primul ”11” a lui Ronaldo a iscat un mic iureș în vestiar, dar înlocuitorul Goncalo Ramos a reușit primul hattrick de la această Cupă Mondială și scandalul s-a mai estompat. Fernando Santos este un antrenor care știe să gestioneze astfel de momente, de aceea vă propunem pronosticul ”2 solist”, care are la Betano o cotă de 1,70.

Portugalia, cea mai ofensivă echipă de la turneul final

Cu sau fără Ronaldo printre titulari, Portugalia a arătat o forță ofensivă incredibilă. Puștiul Goncalo Ramos se anunță o viitoare mare stea a fotbalului mondial, iar din spate este susținut de genialii Joao Felix, Bruno Fernandes, Bernardo Silva sau Otavio.

ADVERTISEMENT

Este perfect adevărat că marocanii au cea mai bună defensivă de la acest turneu final, un singur gol primit în patru întâlniri, dar orice reușită a lusitanilor îi va obliga să iasă la joc. Pentru asta vă recomandăm pariul ”total goluri: 3-6”, care are o cotă de 2,00 la Betano.

De partea cealaltă, Portugalia are 12 goluri marcate la Cupa Mondială, cele mai multe alături de Anglia, ceea ce înseamnă o medie de 3 reușite pe meci. De remarcat este faptul că cele 12 goluri au fost realizate de 8 jucători.

ADVERTISEMENT

Dacă scoatem din calcul hattrick-ul lui Goncalo Ramos, mai rămân 7 jucători pentru 9 goluri, ceea ce ne arată că doi dintre ei, Bruno Fernandes și Rafael Leao, au câte 2. Sare în ochi faptul că deși a intrat de fiecare dată în partea a doua a celor patru partide, atacantul lui Milan a reușit să-și pună amprenta. Așa că vom miza pe varianta ”Rafael Leao marchează oricând”, care are la Betano o cotă de 3,30.


  • Cotă BETANO pentru Maroc – Portugalia: 1,70 este cota pentru „total cornere: peste 8,5”. Vezi toate cotele aici!

ADVERTISEMENT