Pariuri NEBUNE! Ce cote au Mourinho, Wenger, van Gaal sau Pellegrini să fie DEMIŞI!

Marian Popovici   
în Pariuri sportive
25/12/2014, 11:24
Pariuri NEBUNE! Ce cote au Mourinho, Wenger, van Gaal sau Pellegrini să fie DEMIŞI! GALERIE FOTO

Englezii sînt cei mai mari amatori de pariuri. În perioada sărbătorilor de iarnă, o casă de pariuri din Marea Britanie a dat cotele pentru următorul manager care pleacă în acest sezon. În acest sezon, nu a fost demis nici un antrenor din Premier League, spre deosebire de Liga 1, unde au fost schimbaţi 20 de antrenori în 17 etape. 

Cele mai mici şanse de a fi demişi le au Jose Mourinho, antrenorul liderului Chelsea şi Sam Allardyce, managerul care a dus-o pe West Ham pînă pe locul 4. Ambii au cota 101 să fie daţi afară. Antrenorii cărora li se clatină cel mai tare scaunul sînt Alan Irvine antrenorul lui WBA şi Nigel Persons, antrenorul lui Leicester City, ei fiind cotaţi cu 2,50, respectiv 2,75 pentru o eventuală demitere.

Antrenorul lui Liverpool, Brendan Rodgers e şi el în pericol, avînd în vedere sezonul slab al cormoranilor, avînd cota 7,00 pentru a fi următorul antrenor care pleacă. Arsene Wenger are cota 34,00, în timp ce managerul lui Manchester United, Louis van Gaal, cota 81,00 ca să fie următorul schimbat.

manager

 

 

 

Închide ×