Pariuri sportive

NEBUNIE curată! Astea-s cele mai FABULOASE cîştiguri din PARIURI!

Lumea a fost mereu fascinată de un cîştigurile fabuloase, realizate fără efort într-un termen scurt. Cazino-urile, pariurile sportive şi alte jocuri de noroc sînt atît de iubite de oameni...
13.02.2015 | 00:00
NEBUNIE curata Asteas cele mai FABULOASE cistiguri din PARIURI

Lumea a fost mereu fascinată de un cîştigurile fabuloase, realizate fără efort într-un termen scurt. Cazino-urile, pariurile sportive şi alte jocuri de noroc sînt atît de iubite de oameni care joacă cu mirajul unui cîştig colosal care să le schimbe viaţa. În foarte puţine cazuri, acest cîştig colosal chiar s-a întîmplat, însă nu întotdeauna o sumă fabuloasă rezolvă totul. Mai jos aveţi 5 poveşti cu cele mai nebune pariuri cîştigate, însă beneficiarii sumelor exorbitante nu au fost tot timpul norocoşi.

Norocul începătorului 

În anul 2009, Patricia Demauro, 70 de ani (VEZI ÎN GALERIE FOTO), a intrat într-un cazino din Atlanta pentru a doua oară în viaţa ei. Ea a jucat o variantă americană a jocului cu zaruri numit la noi “barbut” în care trebuie să ghiceşti zarurile pe care le arunci. A fost însoţită de o prietenă. Jocul e unul “înşelător”,  în care banii pot fi pierduţi cu uşurinţă de un începător.

Totuşi, asta nu a descurajat-o pe doamna Demauro care a cîştigat nu mai puţin de 154 de aruncări la rînd. A pariat 10 dolari la început, însă a refuzat să spună cît de mult a cîştigat. Specialiştii estimează că a luat undeva în jurul sumei de 1 milion de dolari, în cel mai rău caz.

Bunicul pariză pe destinul nepotului

În Marea Britanie pariurile părinţilor care pariază că fii lor vor juca în echipa naţională sînt destul de frecvente. Însă, Peter Edwards a pariat 50 de lire sterline în momentul în care nepotul său Harry Wilson avea 3 ani că acesta din urmă va juca în naţionala Ţara Galilor.

În octombrie 2013, Ţara Galilor  a ţinut în şah Belgia, scor 1-1, însă cei mai surprinşi de acest fapt au fost bookmakerii. În finalul meciului, tînărul de 16 ani, Harry Wilson (VEZI ÎN GALERIE) a debutat la naţionala Ţării Galilor, fiind cel mai tînăr jucător care a debutat. Bunicul său a fost mîndru de nepot, mai ales că Wilson i-a adus şi un cîştig de aproximativ 200.000 de dolari.

A pariat “pe lună”

În anul 1964, un anume domn David Threlfall a avut o cerere pentru compania britanică de pariuri, William Hill. El a vrut să parieze că omul va ajunge în 7 ani pe Lună şi a cerut o cotă, acest pariu nefiind în ofertă. Firma de pariuri i-a dat cota de 1000:1 să se întîmple ceea ce a spus. A decis să parieze 10 lire sterline.

Anii imediat următori au cunoscut o dezvoltare explozivă în cursa dintre Rusia şi SUA pentru a trimite primul om pe lună. Firma de pariuri chiar a vrut să îi dea o parte din cîştig, însă Threlfall nu a vrut să cedeze şi nu a vîndut pariul. În iulie 1969, Neil Amstrong a aselenizat şi David s-a ales cu 10.000 de lire sterline.

Pokeristul din Las Vegas

Povestea lui Archie Karas e una cu multe suişuri şi coborîşuri. Omul a fost un veritabil gambler. În 1992, jucătorul de poker a pierdut 2 milioane de dolari la o masă de poker din Los Angeles şi a pornit cu 50 de dolari în buzunar spre Las Vegas. A pornit direct la cazino unde s-a întîlnit cu un prieten de al său care i-a împrumutat 10.000 de dolari pentru a juca la mesele mari.

După 2 ore de joc, a plătit înapoi cei 10.000 de dolari plus un bonus de 50%. A continuat să joace şi a ajuns imediat la milioane de dolari cîştigaţi. A rămas în Las Vegas şi timp de 3 ani a adunat 70 de milioane de dolari jucînd diferite variante de poker: stud, omaha şi altele.

Însă după cei 3 ani, norocul l-a părăsit. A pierdut sume record în termen scurt, aproximativ 30 de milioane de dolari într-o singură lună. Apoi, în decursul altor cîteva luni a spus adio altor 30 de milioane de dolari şi pe urmă a plecat din Vegas cu 10 milioane de euro. A pierdut şi cei 10 milioane, însă ulterior, a transformat 400 de dolari într-un milion.

Archie Karas este şi astăzi în lumea jocurilor de noroc, fără a avea însă avere. Mai mult, în 2013 Karas a fost arestat, fiind acuzat că a trişat la cazino şi urmează să fie judecat. (VEZI ÎN GALERIE FOTO)

Drama de la “păcănele” 

Poate cea mai impresionantă poveste în ceea ce priveşte pariurile nebune devenite cîştigătoare este cea a Cynthiei Jay, chelneriţă la un cazino din Monte Carlo. Nu era pasionată de jocurile de noroc. Viitoarea ei soacră şi-a sărbătorit ziua la acel cazino şi în timpul petrecerii Cynthia şi soacra ei au decis să îşi încerce norocul la “păcănele”.

Aparatul era pe sistem de jackpot, care nu mai fusese cîştigat de mult timp. Şi a pariat o sumă modică la aparat, iar la a 9-a întoarcere Cynthia a lovit jackpotul, care avea să fie cel mai mare din istoria cazinoului: 34,959,458 de dolari.

La două săptămîni după cîştigul fabulos, tînăra s-a căsătorit şi se părea că va avea parte de o viaţă fericită. Însă, 7 săptămîni mai tîrziu a avut loc o nenorocire.

Cynthia (ÎN GALERIE FOTO) şi sora ei erau în maşină şi stăteau la semafor cînd un şofer sub influenţa băuturilor alcoolice a intrat direct în Chevrolet-ul Camaro al tinerei. Sora ei a fost ucisă pe loc, iar Cynthia a rămas paralizată de la piept în jos. Toate planurile de vacanţă şi de călătorie ale Cynthiei şi ale soţului au fost spulberate într-o secundă.

Şoferul a primit 28 de ani de puşcărie pentru infracţiunile ei. Într-un interviu acordat ulterior, Cynthia a declarat că ar fi dat toţi banii doar să mai poată merge sau să o aibă pe sora ei alături.