Pariuri sportive

Pariuri obiective pe FCSB si echipele din Liga Campionilor

FCSB joaca joi seara, de la ora 20:00, in etapa a 3-a din Europa League, pe terenul celor de la Hapoel Beer Sheva. Fiind vorba despre o echipa romaneasca, este dificil sa fii obiectiv la pariuri...
18.10.2017 | 11:15
Pariuri obiective pe FCSB si echipele din Liga Campionilor

FCSB joaca joi seara, de la ora 20:00, in etapa a 3-a din Europa League, pe terenul celor de la Hapoel Beer Sheva. Fiind vorba despre o echipa romaneasca, este dificil sa fii obiectiv la pariuri sportive, insa de aceasta data perspectivele chiar sunt favorabile pentru fosta Steaua. Echipa din Romania merge in Israel din postura de lider, cu punctaj maxim. Mai mult decat atat, vor evolua in fata unei echipe practic necunoscute, ce ocupa un loc modest in clasamentul intern.

Daca reuseste sa castige macar un punct (cota 1,65 pentru egal sau victorie), FCSB se va apropia considerabil de calificarea in primavara europeana. Romanii vin dupa victorii cu Plzen si Lugano, in timp ce Hapoel Beer Sheva a pierdut la Plzen – scor 1-3. Interesanta este statistica potrivit careia in ultimele sase partide jucate de Beer Sheva in UEFA Europa League, ambele formatii au inscris, iar in cinci dintre meciuri, plafonul de 2,5 goluri a fost chiar depasit. Pariul pe faptul ca se marcheaza peste 2,5 goluri (cota 1,83) in Hapoel Beer Sheva – FCSB poate fi considerat astfel de asemenea obiectiv.

beer-sheva-fcsb-peste-25-goluri

In privinta celorlalte meciuri din cupele europene, probabil tentatia subiectivitatii din motive emotionale este mai redusa pentru suporterii romani, caci in afara de FCSB, nu evolueaza echipe din tara noastra. Statisticile pot fi din nou foarte relevante pentru a identifica cele mai bune oportunitati la pariuri online.

Madrid – Tottenham este meciul serii de marti in UEFA Champions League, fiind asteptat spectacol pe Santiago Bernabeu. Ilie Dumitrescu, Ambasador al agentiei de pariuri Unibet, subliniaza ca gazdele sunt favorite pentru ca trupa lui Zidane a jucat consistent in ultima partida din deplasare, cu Dortmund. Se poate selecta pariul pe victoria Madridului (cota 1,40) si din alte motive: galacticii au invins-o pe Spurs cu 4-0, acasa, respectiv 1-0, la Londra, in urma cu 6 ani, in grupele UEFA Champions League.

Sa nu uitam ca si oaspetii au avut recent jocuri reusite, avandu-i in echipa pe Dele Alli si Harry Kane, doi jucatori ce pot influenta soarta unei partide in favoarea formatiei lor. Tottenham a castigat 6 din cele 7 meciuri jucate in septembrie (in toate competitiile), deci merita luat in calcul pariul “ambele marcheaza”, cota 1,50.

real-tottenham-ambele-marcheaza

Si in Grupa C avem o confruntare pentru primul loc. Chelsea primeste vizita lui AS Roma. Ambele formatii sunt neinvinse, insa englezii sunt lideri, cu doua puncte avans. Intalnirea se anunta foarte interesanta, mai ales din punct de vedere tactic. Antonio Conte nu se va putea baza pe cel mai in forma om al sau, Alvaro Morata, indisponibil pentru o perioada mai lunga de timp. De partea cealalta, Londra va veni la Roma cu un moral ridicat, dupa prestatiile bune din ultima perioada”, mai spune Ilie Dumitrescu.

as-roma-handicap

Pariurile ce merita atentie in ceea ce priveste meciul Chelsea – AS Roma (miercuri seara in Liga Campionilor) sunt: Roma +1,00 handicap – cota 1,73 – si ambele marcheaza – cota 1,79. Statisticile ne arata ca italienii au 9 victorii consecutive, in ultimele 9 deplasari efectuate in Serie A si Liga Campionilor. De asemenea, in cea mai recenta intalnire directa s-au inscris 4 goluri (3-1, in grupele UCL, in 2008).