Pariuri sportive

Pariuri pe Europa League: FCSB la un nou sezon „eurofantastic”?

Nicolae Dică, unul dintre protagoniştii succeselor roş-albaştrilor în cupele europene, pare că şi-a inspirat elevii, astfel încât echipa sa de suflet să poată speria din nou Europa! Dacă...
19.10.2017 | 21:40
Pariuri pe Europa League FCSB la un nou sezon eurofantastic

Nicolae Dică, unul dintre protagoniştii succeselor roş-albaştrilor în cupele europene, pare că şi-a inspirat elevii, astfel încât echipa sa de suflet să poată speria din nou Europa! Dacă FCSB se va impune în deplasarea din Israel, acolo unde va da piept cu campioana Hapoel Beer Sheva, are şanse foarte mari să câştige grupa, însă şi un rezultat de egalitate i-ar permite să rămână pe primul loc al grupei G din Europa League!

Specialiştii din echipa comunităţii pariorilor din România au analizat partidele din grupa de Europa League a FCSB-ului şi ne-au propus câteva sugestii de ponturi promiţătoare.

PARIAZĂ ONLINE 100% LEGAL PE MECIURILE DIN EUROPA LEAGUE, VEZI AICI LISTA AGENŢIILOR RECOMANDATE!

Hapoel Beer Sheva vs FCSB

Fanatik - Pariuri pe Europa League FCSB la un nou sezon „eurofantastic” (2)

Hapoel nu este o echipă de speriat, chiar dacă a reuşit să o elimine pe Ludugorets din preliminariile Ligii Campionilor. Elevii lui Barak Bakhar au pierdut la Plzen cu scorul de 1-3 şi nu par să fie într-o formă prea bună în acest sezon: de altfel, Beer Sheva a trecut la golaveraj pozitiv graţie ultimului rezultat din campionat, un 1-3 pe terenul ultimei clasate, Hapoel Ra’anana.

19,45 milioane de Euro valorează lotului lui Hapoel Beer Sheva conform portalului de specialitate transfermarkt.com. Cel mai eficient atacant al israelienilor din ultimele 3 sezoane nu este nimeni altcineva decât Anthony Nwakaeme, fostul jucător nigerian al cluburilor româneşti Arieşul Turda, U Cluj şi Petrolul.

Fanatik - Pariuri pe Europa League FCSB la un nou sezon „eurofantastic” (3)

Nicolae Dică trebuie să lucreze la moralul jucătorilor săi pentru a putea spera la victorie. FCSB pare să aibă prima şansă în această partidă, însă totul depinde de cum va gestiona antrenorul situaţiile lui Alibec şi Golofca, care ar putea afecta întregul colectiv. Cert este că lotul roş-albaştrilor le permite să spere la o victorie chiar şi fără jucătorii sancţionaţi.

Acest meci era considerat de mulţi ca fiind cel mai greu test pentru roş-albaştri în această grupă, însă rămâne de văzut dacă lucrurile vor sta aşa. Puştii lui Dică ar putea să iasă la rampă şi să impresioneze tocmai acum, mai ales dacă ne gândim că presiunea pe umerii lor nu mai este atât de mare în aceste momente, în care FCSB este lider al grupei şi totodată favorită principală la calificarea în primăvara europeană.

Pariază la Unibet: Sub 2.5 goluri @ 1.78

Pariază la Sportingbet: X la pauză sau la final @ 1.62

Pariază la Betfair: Victorie FCSB @ 3.40

FC Lugano vs Viktoria Plzen

Fanatik - Pariuri pe Europa League FCSB la un nou sezon „eurofantastic” (4)

Elveţienii de la Lugano au pierdut 7 din ultimele 8 partide şi par să fie în cădere liberă. Lanterna roşie a primului eşalon al fotbalului Elveţian a pierdut cu scorul de 3-0 deplasarea de la Zurich şi cu 0-4 ultimul meci, de acasă, cu FC Basel, după ce a fost învinsă în faţa propriilor suporteri de FCSB în urmă cu 3 săptămâni. Elevii lui Pierluigi Tami au un golaveraj dezolant în campionat: 9-21 şi nu au dat semne că sunt pe cale să-şi revină.

Fanatik - Pariuri pe Europa League FCSB la un nou sezon „eurofantastic” (5)

În această partidă, FC Lugano pare să aibă şansa porcului de Crăciun… mai ales dacă aruncăm o privire şi în tabăra adversă: Plzen are 8 victorii în ultimele 9 partide oficiale şi merge în Elveţia după o serie de 6 victorii consecutive. De altfel, vicecampioana Cehiei a fost învinsă numai de FCSB în acest sezon competiţional. În campionat, elevii lui Pavel Vrba au 10 victorii din tot atâtea posibile şi un golaveraj impresionant: 21-3.

Dacă nu obţine maxim de puncte în dubla manşă cu elveţienii, Plzen ar putea pierde calificarea, fapt pentru care Krmencik şi compania vor da totul pentru a se impune în această partidă, iar ţinând cont de lipsa de valoare şi de formă a gazdelor, ne aşteptăm ca această partidă să nu fie altceva decât o formalitate pentru oaspeţi.

Pariază la Netbet: Victorie Viktoria Plzen @ 1.95

Pariază la Betano: Viktoria Plzen câştigă la zero @ 3.35

PARIAZĂ LIVE ŞI DESCOPERĂ OFERTA BOGATĂ DIN EUROPA LEAGUE. DESCHIDE UN CONT PE SITE-URILE LEGALE ŞI RECOMANDATE DE PARIURIX.COM. VEZI LISTA AICI.

PariuriX.com promovează parierea responsabilă şi vă recomandă să nu jucaţi mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecinţe financiare şi pot cauza dependenţă. Vă rugăm să jucaţi responsabil!