Pariuri sportive

Pariuri pe meciurile de miercuri seara din UEFA Champions League

Miercuri sunt programate noi meciuri in etapa a cincea din faza grupelor UEFA Champions League.In Grupa A exista o prapastie puternica intre primele doua clasate (Arsenal si PSG) si echipele de...
23.11.2016 | 14:16
Pariuri pe meciurile de miercuri seara din UEFA Champions League
ADVERTISEMENT

Miercuri sunt programate noi meciuri in etapa a cincea din faza grupelor UEFA Champions League.In Grupa A exista o prapastie puternica intre primele doua clasate (Arsenal si PSG) si echipele de pelocurile 3 si 4 (Ludogoret si Basel). Primele au cate 10 puncte, iar celelalte cate un singur punct. Practic, se poate spune ca exista doua lupte total diferite: una pentru locul 1 si una pentru locul 3.

arsn

Exact aceste lupte sunt programate in meciurile directe de miercuri seara: Arsenal joaca acasa cu PSG, iar Ludogoret primeste vizita celor de la Basel. Interesant este ca in partidele tur ambele rezultate au fost 1-1. Este de asteptat ca si aceste meciuri sa fie echilibrate, deci orice scor este posibil. Gazdele au un mic avantaj strategic (joaca in fata propriilor suporteri) si acest lucru se vede si in cotele la pariuri online. Este riscant de recomandat pronosticuri, mai degraba se poate paria pe faptul ca ambele echipe vor marca (cota 1,70 in Arsenal – PSG si cota 1,86 pentru Ludogoret – Basel.

ADVERTISEMENT

ludo

Grupa B prezinta o situatie aparte, cu 3 echipe aproape la egalitate, cu sanse mari de a termina pe oricare dintre primele 3 locuri. Napoli si Benfica au cate 7 puncte, iar Besiktas are 6 puncte. La mare distanta este doar Dinamo Kiev, iesita practic din calcule. Benfica va juca in Turcia cu Besiktas, intr-un meci unde orice rezultat este posibil. In tur, scorul a fost 1-1. Se poate paria din nou pe situatia in care ambele echipe marcheaza (cota 1,92), dar si pe faptul ca Besiktas nu pierde (cota 1,53). In celalalt joc, Napoli este de asteptat sa castige pe teren propriu (cota 1,42) in fata celorde la Dinamo Kiev, cel mai probabil la limita, asa cum s-a intamplat si in ultimul meci (scor 2 la 1). Un nou 2-1 are cota 9,00 la casa de pariuri online Unibet.

Grupa C este cea in care Barcelona si Manchester City sunt brandurile de top ce au deja aproape asigurate locurile 1 si respectiv 2. Totusi, engelzii au de trecut un examen important, cu principala lor urmaritoare in clasament: Borussia Monchengladbach. Nemtii au cu 3 puncte mai putin si, daca ar castiga in meciul direct de miercuri seara, ar intra din nou in carti pentru locul 2 in grupa. Manchester City nu doar ca este favorita (cota 1,80), dar are mare nevoie de victorie pentru a-si securiza calificarea in primavara europeana in UEFA Champions League. In aceeasi grupa se joaca si partida Celtic – Barcelona, acolo unde Barca cel mai probabil va face spectacol pentru a-si onora brandul si pentru a-si valida pozitia de lider. O surpriza majora ar fi victoria gazdelor – cota 11,00 la Unibet.

ADVERTISEMENT

celtic

Atletico Madrid este singura echipa din actuala editie de UEFA Champions League care a castigat toate meciurile disputate pana acum in faza grupelor. Astfel, spaniolii au 12 puncte si nu mai pot rata calificarea. Pot rata insa locul 1, caci Bayern Munchen are 9 puncte si lupta in continuare. In plus, nemtii au meci simplu cu Rostov, echipa pe care au invins-o in tur, la Munchen, cu 5 la 0. Atletico va incerca asadar sa isi salveze pozitia si reputatia in meciul cu PSV, unde are cota 1,30 pentru victorie.