Pariuri sportive

Pariuri pe meciurile etapei in Premier League si Bundesliga

Un derby clasic este programat in aceasta etapa de Premier League: intalnirea dintre Manchester United si Arsenal, doua nume de top in fotbalul international. Din ultimele 10 dueluri dintre cele doua...
18.11.2016 | 11:39
Pariuri pe meciurile etapei in Premier League si Bundesliga

Un derby clasic este programat in aceasta etapa de Premier League: intalnirea dintre Manchester United si Arsenal, doua nume de top in fotbalul international. Din ultimele 10 dueluri dintre cele doua echipe in campionatul Angliei, unul singur a fost castigat de Arsenal. In rest – 2 remize si 7 victorii pentru Manchster United.
united-arsenal

“Au trecut mai bine de 10 ani de la ultima victorie a lui Arsenal pe Old Trafford in campionat. In aceasta perioada United a castigat 7 partide si au remizat doar 2. Echipa lui Mourinho poate fi considerata “nasul” lui Arsenal in Premier League. In fata niciunui adversar, Wenger nu a pierdut atat de multe meciuri (22)”, comenteaza Ilie Dumitrescu intr-o analiza realizata pentru casa de pariuri online Unibet. Astfel, cu mari sanse de reusita pare pariul “Manchester United nu pierde cu Arsenal” – cota 1,47 pe unibet.ro. Cei care considera ca a venit momentul razbunarii pentru Arsenal pot paria pe o victorie a acestei echipe, cota 3,00.

united-nu-pierde

Un alt meci interesant cel putin pentru pariori este Southampton – Liverpool, unde poate fi aleasa cota 1,75 pentru “ambele marcheaza”. In ultimele 3 dispute directe din toate competitiile, ambele echipe au reusit sa puncteze pe tabela de marcaj. Media de goluri inscrise in aceste partide ajunge la 4.66 / meci.

Tot in Premier League, o idee de pariere vizeaza partida dintre Crystal Palace si Manchester City. Palace a fost mereu o victima preferata a “cetatenilor” in disputele de Premier League. Cei de la City au castigat 7 din ultimele 8 dispute directe si sambata pornesc din nou mari favoriti. “Desi parea ca va domina autoritar acest sezon, dupa trei egaluri in ultimele patru etape, City a coborit pana pe pozitia a 3-a, la un punct de Chelsea si doua puncte de Liverpool. Dupa un start excelent, Palace traverseaza o forma deplorabila, fiind cea mai slaba echipa din Premier League in ultimele runde. Ei au inregistrat 4 esecuri succesive, o serie care i-a adus pana pe pozitia a 16-a. Ultimele doua meciuri directe din toate competitiile au fost adjudecate de City cu 4-0, respectiv 5-1”, subliniaza Ilie Dumitrescu. Pentru o cota cat mai mare la pariuri online se poate alege “City castiga la zero”: 2,50 la Unibet.

man-city-castiga-la-0

Un meci intre doua echipe de calibru este programat si in Bundesliga, acolo unde Borussia Dortmund joaca in compania celor de la Bayern Munchen. Oaspetii sunt favoriti (cota 2,15), insa si mai interesant pare pariul pe numarul de goluri din meci – peste 2,5, cu o cota de 1,78 pe unibet.ro. “Cele doua echipe se lauda cu cele mai bune atacuri din campionat, Dortmund cu o medie de 2.50 goluri inscrise / meci, in timp ce Bayern e aproape, cu 2.40 / meci. Spectacolul a fost prezent in ultimele 3 deplasari sustinute de bavarezi in toate competitiile. In fiecare din aceste partide ei au reusit sa puncteze de cel putin 2 ori, insa si adversarii au facut-o de fiecare data. In 7 din ultimele 9 jocuri de campionat pe care Dortmund le-au gazduit am avut partide terminate cu minim 3 goluri pe tabela de marcaj”, se mai arata in analiza video de pe canalul de YouTube al Unibet.

Ilie Dumitrescu recomanda pariorilor si un pariu cu privire la meciul dintre Wolfsburg si Schalke; un pariu special, in care se mizeaza pe faptul ca Wolfsburg deschide scorul – cota 1.72. De ce un astfel de scenariu? Wolfsburg s-a simtit bine in jocurile disputate cu Schalke in decursul istoriei. Ei au pierdut doar 2 din ultimele 19 meciuri de acasa contra “minerilor”, iar in ultimele 10 meciuri de pe teren propriu, le-au inscris in medie 2.2 goluri / meci. “In ultima partida de pe Volkswagen Arena, “lupii” s-au impus cu 3-0 cu Schalke, avand sa puna capat unei serii de 8 meciuri succesive fara victorie in campionat. In prezent echipa traverseaza o perioada similara, fiind fara succes in toate meciurile de acasa din aces sezon de Bundesliga. Echipa a suferit 3 infrangeri si 2 remize in acest start de campionat”, explica expertul Unibet, care crede ca echipa gazda va fi foarte motivata la startul meciului, constienta de forma excelenta pe care o traverseaza adversarul (care are 9 meciuri la rand fara esec in toate competitiile).