Life

Pariuri pe numele bebelușului regal! Cum îl va chema pe copilul lui Prințului Harry şi al lui Meghan?

13.05.2021 | 13:33
Pariuri pe numele bebelusului regal Cum il va chema pe copilul lui Printului Harry si al lui Meghan
ADVERTISEMENT

Numele bebelușului regal al cuplului Prințul Harry – Meghan, care va veni pe lume peste câteva săptămâni, este subiectul pariurilor din întreaga lume.

Cuplul format între Prințul Harry, duce de Sussex, și Meghan Markle așteaptă ca, peste doar câteva săptămâni, să devină părinți pentru a doua oară, de data această actrița așteptând să nască o fetiță, surioara lui Archie.

ADVERTISEMENT

Casele de pariuri propun nume pentru bebelușul regal

Casele de pariuri din Marea Britanie și SUA au început deja să se întreacă în a propune nume pentru bebelușul regal, fetița Prințului Harry și a fostei actrițe Meghan Markle fiind un subiect cât se poate de disputat, mai ales prin prisma dezvăluirilor făcute în interviul pe care cei doi l-au acordat vedetei de televiziune Oprah Winfrey.

Iar cum, practic, Prințul Harry a renunțat la statutul pe care îl avea în Casa Regală britanică, cei doi viitori părinți ai fetiței nu par a fi condișionați e alegerea unui nume ”regal”, lucru care face ca pariurile să fie și mai înfierbântate pe acest subiect.

ADVERTISEMENT

Bebelușul regal va fi o Philippa?

Unele dintre casele de pariuri oferă cote bune pentru numele Philippa atunci când vine vorba de fetița cuplului Prințul Harry – Meghan Markle, mai ales că, așa cum se știe, ducele de Sussex a fost legat afectiv de bunicul său, soțul reginei Marii Britanii, decedat de curând.

Fetița prințului Harry va purta numele Diana?

O altă variantă care are mari șanse să fie una aleasă este cel al numelui Diana, ca omagiu pentru mama Prințului Harry, ”Prințesa Inimilor” fiind, așa cum a declarat ducele de Sussex, marea pierdere a vieții sale, cotele vehiculate dovedind că este un prenume favorit de cei care pariază pe această temă. Cu toate acestea, această variantă pare, totuși improbabilă, cu atât mai mult cu cât fratele Prințului Harry a dat deja acest nume prințesei Charlotte, ca al doilea prenume.

ADVERTISEMENT

Nici varianta Doria nu este exclusă, acesta fiind numele mamei lui Meghan Markle, mai ales că, spun gurile rele, Prințul Harry nu îi refuză soției sale, nicio dorință.

Vor alege Oprah, dacă vor să scandalizeze lumea

După ce Prințul Harry și Meghan au oferit un interviu care a provocat un adevărat scandal pe tot mapamondul, iar cea care i-a chestionat a fost celebra Oprah Winfrey, acest prenume al vedetei, deși deloc regal sau comun pentru casele regale din întreaga lume, a ajuns în atenția pariorilor.

ADVERTISEMENT
Printul Harry si Meghan
Printul Harry si Meghan asteapta o fetita, subiect de pariuri sursa foto: captura Youtube

Bebelușul regal, Grace, Lily sau Kamala?

Grace este o altă variantă pe care fetița cuplului Prințul Harry – Meghan Markle ar putea să îl poarte, cu atât mai mult cu cât ar avea o greutate deosebită, Prințesa Grace Kelly fiind un exemplu atât pentru regalitatea europeană, cât și ca actriță, lucru care ar îmbina perfect situațiile celor doi părinți.

În cazul în care Prințul Harry dorește să o ”îmbune” pe bunica sa, regina Elisabeta a Merii Britanii, ar putea alege un nume cu rezonanță pentru aceasta, Lily, alintul pe care prințul consort Philip îl folosea în relația cu aceasta.

Nici Kamala, după prenumele vicepreședintelui SUA, Kamala Harris, nu este o variantă pe care casele de pariuri să o excludă, mai ales că aceasta din urmă și-a exprimat, public, tot sprijinul pentru Meghan, după ce soția Prințului Harry a reușit să provoace controverse în întreaga lume cu interviul pe care l-a acordat starului TV Oprah Winfrey.

Cu toate acestea, pare-se, până în acest moment, cuplul regal nu a făcut nicio dezvăluire cu privire la numele pe care îl va purta fetița lor, Prințul Harry și soția lui, Meghan, preferând probabil să fie cât mai discreți în această privință, mai ales prin prisma ultimelor ieșiri publice pe care le-au avut și care au provocat adevărate frământări în Casa Regală a Marii Britanii.

ADVERTISEMENT