Pariuri sportive

Pariuri pe sferturile Ligii Campionilor: Dortmund – Monaco & Juventus – Barcelona

In UEFA Champions League, marti seara incep jocurile din sferturile de finala! Cele mai bune echipe ramase in cursa au meciuri tot mai dificile, iar fanii fotbalului se bucura de jocul intens si de...
11.04.2017 | 20:20
Pariuri pe sferturile Ligii Campionilor Dortmund  Monaco  Juventus  Barcelona

In UEFA Champions League, marti seara incep jocurile din sferturile de finala! Cele mai bune echipe ramase in cursa au meciuri tot mai dificile, iar fanii fotbalului se bucura de jocul intens si de adrenalina la pariuri sportive. Dortmund – Monaco si Juventus – Barcelona sunt primele doua meciuri din sferturi, programate pe 11 aprilie.

dortmund-monaco-cote-generale

“Dortmund porneste ca favorita in disputa cu Monaco, in primul rand datorita fortei pe care a aratat-o pe teren propriu. Borussia are 3 succese si un egal in acest sezon al Ligii Campionilor si a inregistrat numai victorii in ultimele 4 meciuri jucate acasa, in sferturile competitiei. De cealalta parte, Monaco a aratat ca nu se simte prea bine in Germania, unde a pierdut categoric in grupe, 0-3 cu Leverkusen”, spune Ilie Dumitrescu, Ambasador al casei de pariuri online Unibet, care ia in considerare un pariu pe faptul ca Dortmund castiga meciul – cota 1,70 pe unibet.ro.

Expertul agentiei de pariuri online crede de asemenea ca ambele formatii vor inscrie marti seara – cota 1,48 pentru un astfel de pariu: “Football champagne – asa a fost prezentarea facuta de UEFA meciului Dortmund – Monaco, imediat dupa tragerea la sorti. Cele doua echipe sunt generoase pe faza ofernsiva, unde au jucatori de clasa: Aubameyang, Dembele, Falcao si Mbappe. In acest sezon al Ligii Campionilor, Dortmund are o medie de 4 goluri pe meci jucat acasa, in timp ce Monaco a inscris de fiecare data in deplasare. Cu un asemenea istoric, un pariu “ambele marcheaza poate fi avut in vedere.

dortmund-monaco-cote-generale dortmund-monaco-ambele-d-gol

In celalalt meci al serii de marti in Liga Campionilor avem parte de reeditarea finalei din urma cu doi ani in aceasta competitie. Barcelona a castigat atunci cu 3-1 in fata lui Juventus. “Italienii au posibilitatea sa-si ia revansa, mai ales ca joaca acasa, unde sunt redutabili: au ajuns la 21 de meciuri fara infrangere in cupele europene, iar in acest moment sunt in forma buna. In plus, strategul Massimiliano Allegri a vazut recent ca Barca nu este invincibila si va pregati o tactica adecvata, ca sa nu piarda primul meci, deosebit de important pentru soarta calificarii”, spune Ilie Dumitrescu, considerand ca merita selectata cota 1,46 pentru “Juventus nu pierde” – mergandu-se asadar pe doua variante in acelasi timp.

juventus-nu-pierde

Un alt pariu recomandat: sub 2,5 goluri marcate in meci – cota 1,77. “Juventus – Barcelona ar putea fi un meci destul de tacticizat, fara prea multe goluri. Italienii isi vor asuma putine riscuri, in timp ce Barca va fi si ea ceva mai prudenta, dupa episodul de la Paris. In acest sezon al Ligii Campionilor, Juventus are o medie de un gol marcat pe meci acasa, in timp ce Barca abia a trecut de un gol reusit pe meci, in deplasare”, mai spune Expertul casei de pariuri online Unibet.