Video

VIDEO / Meci NEBUN la West Brom – Man. United! Meci cu multe goluri! Vezi clasamentul

UPDATE / S-a încheiat şi etapa a 8-a din Premier League, Chelsea şi Manchester City par să se desprindă de urmăritoare. United e deja la 10 puncte de lider:...
20.10.2014 | 23:14
VIDEO  Meci NEBUN la West Brom  Man United Meci cu multe goluri Vezi clasamentul

UPDATE / S-a încheiat şi etapa a 8-a din Premier League, Chelsea şi Manchester City par să se desprindă de urmăritoare. United e deja la 10 puncte de lider:

clas

UPDATE / S-a încheiat! West Bromwich încheie la egalitate, scor 2-2 cu Manchester United, iar “diavolii” rămîn fără victorie în deplasare. Elevii lui van Gaal au adunat 12 puncte în acest debut de sezon. 

UPDATE / Manchester United egalează în minutul 87 prin Daley Blind şi “diavolii” speră să întoarcă meciul în acest final

Loading the player…

UPDATE / Berahino o readuce pe West Brom în avantaj în minutul 67. Defensiva lui Manchester United dezamăgeşte din nou în acest sezon. “Diavolii” au la dispoziţie 25 de minute pentru a evita o nouă ruşine

Loading the player…

UPDATE / Manchester United a reuşit să egaleze în minutul 48 prin golul lui Fellaini. E 1-1

Loading the player…

PAUZĂ! La pauză, WBA conduce cu 1-0 şi Manchester United are o misiune dificilă în deplasare. 

UPDATE / Surpriză în debut. Sessegnon deschide scorul în minutul 8 şi problemele din defensiva “diavolilor” continuă

Loading the player…

UPDATE / Ultimul meci al etapei le pune faţă în faţă pe West Brom şi Manchester United. “Diavolii” au mare nevoie de cele 3 puncte pentru a nu pierde contactul cu echipele din faţă. Echipele de start:

dddddddddd

UPDATE / În ultimul meci al zilei, Stoke City a învins cu 2-1 pe teren propriu pe Swansea.  Golurile au fost marcate de Adams şi Walters, respectiv Bony. Ultimul meci al etapei va avea loc luni de la ora 22:00, West Bromwich Albion primeşte vizita lui Manchester United

UPDATE / EXTRAORDINAR! Liverpool cîştigă în minutul 96 prin autogolul lui Caulker şi cormoranii se impun cu 3-2 la capătul unui final electrizant de meci.

Loading the player…

UPDATE / ULUITOR! QPR egalează în minutul 90+2 printr-un gol marcat cu capul de acelaşi Vargas

Loading the player…

UPDATE / GOOOL Liverpool! Coutinho îi aduce pe cormorani în avantaj după un contraatac rapid în minutul 90 

Loading the player…

UPDATE / QPR egalează în minutul 88 după o serie de greşeli ale apăraării cormoranilor. Autorul golului este Vargas 

Loading the player…

UPDATE / Liverpool deschide scorul în minutul 67 prin autogolul lui Richard Dunne. Cormoranii au ratat ocazii uriaşe în repriza secundă, însă gazdele au lovit bara de două ori în prima parte.

Loading the player…

UPDATE / Balotelli face un nou meci groaznic.  După ce a ratat două şuturi în prima repriză pe care le-a trimis în tribună, Mario a ratat cea mai mare ocazie a meciului în minutul 60. Balotelli a ratat singur cu poarta goală din 6 metri. 

Loading the player…

UPDATE / La pauză, Liverpool – QPR e 0-0. Steven Gerrard a avut cea mai mare ocazie a cormoranilor pe final de repriză, şutul său trecînd puţin pe lîngă poartă.

UPDATE / Liverpool controlează meciul, însă oaspeţii au avut cele mai mari şanse de gol. Yun a avut prima bară cu un şut din interiorul careului. Apoi a venit rîndul li Austin să lovească bara cu o lovitură de cap

START DE MECI! Balotelli e titular în atacul lui QPR după ce a fost criticat în presa engleză după debutul mai puţin reuşit de sezon. 

UPDATE / 19 octombrie 15:22:  Liverpool e abia pe locul 10 în Premier League şi nu concepe un alt rezultat decît victoria în faţa lui QPR din deplasare. Cu 3 puncte astăzi, echipa lui Brendan Rodgers ar urca pînă pe locul 4. Echipele de start:

2323232

UPDATE / Newcastle cîştigă cu 1-0 în faţa lui Leicester City şi obţine prima victorie în acest sezon de Premier League. Singurul gol al meciului  a fost marcat de Obertin. Meciul a început cu o oră întîrziere din cauza tabelei de marcaj care a fost în pericol să cadă. 

FINAL! Se mai joacă doar Newcastle – Leicester City, startul fiind amînat cu o oră, scorul la pauză fiind 0-0. Chelsea cîştigă la Crystal Palace cu 2-1, în timp ce Arsenal se depărtează de titlu după 2-2 acasă cu Hull City. Southampton a dat scorul etapei, 8-0 cu Sunderland. În primul meci al etapei, Manchester City – Tottenham s-a încheiat 4-1, Kun Aguero reuşind un POKER. Toate rezultatele:

ars

UPDATE / Arsenal egalează în prelungiri cu Hull City. Danny Wellbeck marcheză golul de 2-2 în minutul 91

Loading the player…

UPDATE / Crystal Palace reduce din diferenţă în minutul 90 şi Chelsea are emoţii în prelungiri. 1-2, a marcat Campbell

UPDATE / Southampton mai dă un gol şi este 8-0, un scor incredibil pentru nivelul din Premier League. Mane înscrie şi el în minutul 87. Southampton este pe locul 3 după 8 etape.

UPDATE / Southampton conduce cu 7-0 pe teren propriu cu Sunderland. Oaseţii au contribuit şi ei cu două autogoluri, unul “de toată” frumuseţea. Graziano Pelle continuă evoluţia bună, cu două goluri marcate, Cork, Tadici şi Wanyama fiind ceilalţi marcatori. Vezi autogolul spectaculos al lui Vergini:

Loading the player…

UPDATE / Everton începe urcuşul în clasament după un debut mai slab de meci. Conduce cu 3-0 pe Aston Villa, goluri Jagielka, Lukaku şi Coleman

UPDATE / Între timp, Southampton face 5-0 cu Sunderland, iar cu 15 minute pînă la final Hull City continuă să conducă la Arsenal

UPDATE / Chelsea îşi dublează avantajul în minutul 51 prin golul lui Fabregas. Crystal Palace – Chelsea 0-2

Loading the player…

UPDATE / Problemele cu tabela de marcaj de la Newcastle s-a rezolvat şi meciul a început după o pauză de o oră

UPDATE / Hull City face linişte pe Emirates. Oaspeţii conduc cu 2-1 prin golul marcat de Hernandez în minutul 46

Loading the player…

PAUZĂ în Premier League! Scorurile după prima parte. Meciul dintre Newcastle şi Leicester a fost amînat din cauza unor probleme cu tabela de marcaj, care era în pericol să cadă (DETALII AICI)

eeee

UPDATE / La doar două minute după eliminarea lui Azpilicueta, Delaney de la Crystal Palace vede şi el roşu pentru cumul de cartonaşe galbene

UPDATE / Chelsea conduce cu 1-0, însă nu are un meci uşor, cu atît mai mult cu cît joacă în inferioritate din minutul 41, Azpiliqueta fiind eliminat după o intrare dură

Loading the player…

UPDATE / Primul gol al lui Southampton a venit dintr-un autogol incredibil marcat de Vergini. Portarul Vito Mannone nu avea nici o şansă

Loading the player…

UPDATE / Everton conduce cu 1-0 la Aston Villa, în timp ce Southampton, echipa lui Gardoş continuă evoluţia bună din campionat, 2-0 cu Sunderland

UPDATE  / Arsenal – Hull City este 1-1 după 20 de minute de joc. Pentru tunari a deschis scorul Alexis Sanchez, însă Diame a readus egalitatea pe tabelă.

Loading the player…
Loading the player…

UPDATE / Oscar deschide scorul pentru Chelsea în minutul 6 din lovitură liberă perfect executată:

Loading the player…

START ÎN MECIURILE DE LA 17:00. Toată acţiunea din Premier League e LIVE pe FANATIK.RO 

UPDATE / În lupta la vîrf, Arsenal şi Chelsea joacă de la ora 17:00. Echipele de start în Arsenal – Hull City:

1

Echipele de start în Crystal Palace – Chelsea:

2

UPDATE / Meciul românilor din Premier League dintre Southampton şi Sunderland este din păcate meciul rezervelor, atît Gardoş, cît şi Pantilimon fiind rezerve pentru echipele lor.

23232

UPDATE / Final de meci! Manchester City se impune cu 4-1. Kun Aguero a marcat toate golurile “cetăţenilor”.

UPDATE / Gooool City! Aguero este de neoprit! A marcat al patrulea gol în minutul 75! City conduce cu 4-1!

Loading the player…

UPDATE / Gooooool City! Kun Aguero face hattrick-ul după al patrulea penalty al partidei. City conduce cu 3-1 şi Tottenham joacă în zece. Fazio a fost eliminat la faza penalty-ului.

Loading the player…

UPDATE / Meci nebun la Manchester. Soldado a ratat şi el un penalty în minutul 62 şi rămîne 2-1 pentru City!

Loading the player…

UPDATE / Pauză la City – Tottenham! “Cetăţenii” conduc cu 2-1, după dubla lui Kun Aguero. Golul lui Spurs a fost înscris de Eriksen.

UPDATE / Kun Aguero ratează şansa hattrick-ului. Lloris apără un penalty în minutul 31!

Loading the player…

UPDATE / Goool Manchester City! Kun Aguero face dubla din penalty, în minutul 20 şi ajunge la cota 7 în Premier League.

Loading the player…

UPDATE / Goool Tottenham! Danezul Eriksen egalează în minutul 15!

Loading the player…

UPDATE / Gooool Manchester City! Kun Aguero deschide scorul după 13 minute!

Loading the player…

UPDATE / Au apărut echipele de start la meciul Manchester City – Tottenham. Românul Vlad Chiricheş este rezervă:

tot

Manchester City – Tottenham / sîmbătă, 18 octombrie, ora 14:45, Eurosport

„Spurs” nu le mai pun de mult probleme „cetăţenilor”, care doar sezonul trecut le-au „îndesat” nu mai puţin de 11 goluri

Campioana Angliei primeşte vizita formaţiei lui Vlad Chiricheş în cel mai interesant duel al etapei. Fundaşul român nu mai este luat în calcul de antrenorul londonezilor după ce Tottenham a fost egalată în ultimul meci din Liga Europa, cu Beşiktaş, din cauza unui penalty provocat de „Chiri”. City este acum pe 2 şi are nevoie de o victorie pentru a fi sigură că nu pierde contactul cu liderul Chelsea. Avînd în vedere forma destul de modestă prin care trec oaspeţii, cel mai probabil vom avea parte de o victorie lejeră a „cetăţenilor”.

1,50 este cota pentru „1 solist”

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Tags: